Sep 22, 2011

Alhamdulillah....Insyaallah...Assalamualaikum...

selamat petang semua...
erbb... Alhamdulillah.. kenyang makan upenye.. heh.. terima kasih incik tunang lanje makan tadi.. bak kate ayah " ni lanje lanje ni nak suh langsung cepat ke ape?" haa... see.. see.. siapa yang tak sabar ni... huhu... anyway thanks dear dapat juga makan tengahari semeja dengan baba & mama dan ibu & ayah. kita duduk jauh jauh la sambil jeling menjeling.. haishh syiok juga upenye main jeling jeling mata ni ;)

Apa berita yang menggembirakan aku dan menyedihkan aku dihari ni...

Panggilan Haji.
Alhamdulillah ibu ayahku dapat panggillan menunaikan ibadah Haji, sekian lama menunggu akhirnya dapat juga ke Mekah. Alhamdulillah syukur tak terhingga. Tarikh nya belum pasti tapi Insyaallah dalam bulan 10 nanti.

Tanggungjawab
Bila Ibu ayah aku tiada selama 45 hari, tanggungjawab semua di bahu aku... dari kerja, pekerja, bengkel, rumah, family dan adik-adik aku semua akan menjadi tanggungjawab aku walaupun sebelum ni aku dah biasa handle... cuma semakin bertambah dengan persiapan perkahwinanku dan juga final projek bachelor aku ni..Semuanya dalam tempoh tak sampai pun 3 bulan... sebelum bulan January 2012.. Ya Allah bolehkah aku handle semuani dengan serentak??

Aku mengharapkan diriku yang terbaik.. Apa yang aku pikul nanti menjadikan aku lebih matang dengan kehidupan aku.  Walaupun berat, aku perlu juga hadapi dengan penuh ketabahan.. Insyaallah..Cik Areja : Incik Tunang sila support saya sebaik mungkin ;) saya memerlukan awak T_T

4 SuKe KoMen..:

insyallah bolehnya jar...mmg terasa berat nanti bila pikul tgjwb tu bolehnya..yg penting adik2 pom kena memahami jgn sama2 buat hal..

huhu.. thanks da.. Insyaallah yang penting aku kena kuat.. tol tak..? huhu

InsyaAllah, aja bole buat....jaga umah elok2 sepeninggalan ayah dan ibu menyahut seruan haji nnt

Insyaallah naz, terima kasih support aja ;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More