Aug 21, 2011

new look :DAssalamualaikum wbt.

Alhamdulillah blog ini dah diubahsuai dengna template baru. neway takde lah secantik dan secomel blog korang..hehe.. cuma ala kadar sahaja bagi sedap mata memandang.

Lama sangat aku tak mencoret apa-apa dalam blog ni. dan lagi satu aku dah tukar link baru.. sila alert aku dah tukar link baru..

lovearejaaniss.blogspot.com

kalau tengok template dan link url blog aku yang baru ni macam jiwang je kan? love sana love sini... cinta sana rindu sini sayang dan sayang lah.. huhu.. neway takde ape-ape pun yang menarik pada istilah itu. cuma tema sahaja untuk blog aku ni adalah tema L.O.V.E.

L.O.V.E
Sayang tak semestinya pada kekasih sahaja.. banyak benda yang boleh dikatakan kita suka, sayang, cinta pada sesuatu perkara tu. so LOVE itu adalah umum. so blog aku ni aku menceritakan apa yang aku suka buat, apa yang aku suka ceritakan apa yang aku suka share kan pada korang.. heheee...

Alhamdulillah banyak lagi story morry yang aku nak coretkan disini. cuma masa selalu sahaja tidak mengizinkan. aku harap di lain hari ada lah masa untuk aku membuang masa disini..ehhe..

ok wassalam.

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More