Jun 21, 2011

Pengorbanan ini.....

Hari ni adalah hari terindah, moga hari esok lebih indah dari hari ini ;)

Alhamdulillah, syukur aku lihat result exam semester January 2011 aku meningkat. Rasa susah sangat untuk aku pulihkan kembali result exam aku yang hampir jatuh merundum tu.  hope semester Mei 2011 ni adalah yang terbaik dan dapat meningkat pointer yang lebih baik. Insyaallah.

Bersempena hari lahir ibu aku pada 21 Jun 2011 ni aku nak ucapkan pada IBU tercinta,


Jelingan Manja dari Ibu tercOmeLku.. hehee

Selamat Hari Lahir buat IBU ku yang tercinta tersayang termanja dan Tercantik.  Alhamdulillah kak yong doakan IBU semoga diberi kesihatan dan kebahagiaan bersama anak-anak ibu ini dan keluarga sampai ke bila-bila.  Semoga IBU sentiasa ceria disamping anak-anak dan ayah.  Alhamdulillah semoga sentiasa dipanjangka umur dan dimurahkan rezeki. 

Dan..

Selamat hari bapa buat hari-hari kepada AYAH ku. Setiap hari adalah hari Ayahku.  

Jelingan TeGaS dari seorang ayah a.k.a Boss aku..hehee

Tiada lagi pengganti melainkan ayah. walaupun tegas dalam mendidik anak-anak semuanya adalah untuk kebaikan anak-anak ayah.  Ayah adalah ayah yang terbaik buat diriku dan juga keluarga.  Alhamdulillah, kak yong berbangga sangat dapat ayah yang kelakar, penyayang, tegas dan Hensom.  Terima kasih kerana selama ini menjaga akak dan adik2 dari sebesar zarah hingga lah ke sebesar 'orang' juga isteri tercinta, ibuku yang comel dengan penuh kesabaran dan keperihatinan...Kasih sayangmu tak pernah kami lupakan sampai ke nafas terakhirpun.. Terima kasih ayah, ayah adalah hari-hari kami.... :)

Lepak-lepak tepi pantai selepas aniversary ibu dan ayah, tahun lepas umur aku 24thn, 

so tahun ni sudah 25thn lah ibu ayh aku selamat melayari bahtera rumah tangga mereka, dan umur aku pun makin 'up' lass.. adehh...makin tua aku nie... ibu ayah plak makin tua makin bertambah Cinta....mauu kawennn jugekkk.....!

Tiada lagi hadiah paling beharga buat diriku melainkan anugerah seorang IBU dan seorang AYAH yang ceria, penyayang dan penyabar dalam menghadapi karenah anak-anak, Alhamdulillah aku bersyukur kepada MU Ya Allah dengan anugerah ini. Alhamdulillah.. T_T

Cik Areja :  Siapakah bakal suami aku yang dapat menandingi kriteria seperti ayahku??? heheee....ayahku idolaku....

5 SuKe KoMen..:

owh..besday ibu...selamat hari lahir ibu yg comel... :P

Naif, thanks, nanti akan disampaika ;)

sweet couple la parents aja...suka tengok kemesraan kita. haiih, umo kita ni sama jer aja...ntah bila la nak kwen ni. nak rasa nasi minyak aja dlu ar

naz, thank nazz, Alhamdulillah. tu lah naz tak tau lah bile lah leh kawen..huhu tawakkal je lah.. Insyaallah klu aja kawen dlu aja jemput juga naz nanti ;) naz pun same taw ;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More