May 2, 2011

snap snap by HTC Desire HD...

Huihhh penat.... 3 hari berjalan sakan siang malam pagi petang jelajah kenduri kahwin satu negeri Terengganu..

almaklumlah baru dapat BF baru ni kerja aku dok snap dan snap picture jelah.. jom layan gambor-gambor dari Smart Phone aku ni...cun ke tidak.. terpulang lah pada simata yang dok mengusha nyee.....


Semua gambar-gambar di bawah ni aku tak edit.. ori and fresh dari camera album...hehe

nampak besar plak myvi aku nieh... kes modelnye tecikk..huhu...

Ikangg Ayeee

 Jojo
Permandangan di tasik bukit puteri dan pantai kuala abang Dungun.











Ni seorang pakcik bawak motor mcm minum todi...*search google* bawak tong gas dgn tak ikat nye, sambil2 pegang n isap rokok, nyaris nak langgar kereta aku.....



Picture kat bawah ni plak, sesi2 majlis pertunangan cik dania. sangat comel sesuai dengan panggilan manjenye ComeL...hehe congratulation my bff...luv~





1 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More