May 5, 2011

Kebaya Indonesia untuk dijual

Assalamualaikum readers...


kebaya-kebaya yg cantik kat bawah ni aku nak jual, serius masih baru dan fresh dari Indonesia.
tujuan aku jual sebab nak beli kebaya lain, so sesiapa berminat boleh email aku. hnhilhament@yahoo.com

Eloklah untuk korang-korang yang tengah planning nak bertunang ke, kahwin ke, atau event-event yg memerlukan kebaya... hehee...



 warna item : Putih
 warna labuci : Kelabu kilat
 harga : RM160.00 (free postage)


 warna item : Maroon
 warna labuci : Maroon kilat
 harga : RM160.00 (free postage)


 warna item : Putih
 warna labuci : Pelangi kilat
 harga : RM170.00 (free postage)

 Ok sekali lagi, sesiapa yang berkenan boleh email aku kathnhilhament@yahoo.com
Sesiapa nak sewa kanopi boleh terjah ke blog ini juga... CANOPY SERVICES

3 SuKe KoMen..:

model cun laa..pinjam wat model buleh dok? keke

cntiknyer yg maroon tuh >.< dearrr, takde less? ;)

snailphoto, huhu dopleh :P

cintabunga, ade..klu betul nak email sy k. email me hnhilhament@yahoo.com

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More