Apr 29, 2011

Yeaa cik areja dah dapat boyfriend baru!

apa?

apa?


apa??

nak kahwin?

hahhaa.. aku dah bagi hantaran lagi mas kawen berbalas 3 aksesori dan sebuah HTC Desire HD.. wahh sangat best!

Sattle semua kerja aku terus aku ke kedai dealer hp tu.. tawar menawar harga akhirnya dapat juga aku memiliki HTC Desire HD, new boyfriend new dreamin...Alhamdulillah ;) lagi pun aku kegajian hari ni so ckup lah ongkos nak grab itu new bf.. hehee...

jangan jeles yee...



lalalala

tido malam ni hug and kiss new bf lah...

2 SuKe KoMen..:

wah..yunk,bape ongkosnya itu?mau grab jugak boley?

hehe.. suwey kt kedai lar yunk.. takleh lar gtau kt cni....i maluw...huhuhu,... beli tau..best2...

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More