Apr 5, 2011

E.T vs BORN THIS WAY macam Haremmm!!

Cuba korang dengar lagu E.T yang dinyanyikan oleh Katy Perry ft Kanye West nie..
Video klip pun macam haremmm... kelahiran alien.. adeh laa mcm takde lagu lain nak buat.. tapi best la...
dan satu lagi video ni ofcoz la banyak simbol ILUMINATI... So korang hati-hati jgn terlalu ahsyikk sangat dengan video nie..


dan satu lagi Lady Gaga.. macam biasa.. semakin haru semakin biru semakin lucah...

Born This Way,  video klipnya pun dah memang nampak simbol Iluminati dengan kelahiran alien yang bererti kelahiran Dajal (si mata satu) tu.. ishkk Nauzubillah... takde ke orang nak block video-video sebegini?? Biru Otak aku tengok video ni..



So, korang berhati-hatilah bila mendengar satu-satu lagu tu, jangan tahu dengar dan asyik tanpa mengetahui maknanya.. lalu kita pula yang terleka dengan mainan syaitan dan dajal yang menyesatkan nie... minta Allah Taala sentiasa melindungi kita.. Insyaallah.




areja: akhir-akhir ni semakin banyak lagu dan video klip yang banyak menggunakan alien sebagai simbol dajal. apakah???

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More