Apr 18, 2011

aku malas

yaa.. aku malas nak update blog.. so biarkalah ia bersarang dahulu.. seperti bilik aku yang juga menunggu masa untuk aku membuang sarang-sarang lebah yang sentiasa rajin menganyam sesawang utk rumah mereka... tolonglah blah.. aku tak larat dah nak buang sesawang itu..   hope blog aku tidak bersawang seperti sesawang lebah.. yg telah menghilangkan keindahan yang ada... hehe selalulah bersinggah, aku tahu kamu rindoo aku.. ;)

 wif my little sis n my little bro



Neway aku baru saja balik dari holiday dan shopping2 kt KL, tak de lah kemana sgt. tapi macam biasa family aku bab bershopping tu setiap tahun akan ke sana. Alhamdulillah, aku dpt grab 10 helai baju, seluar dan anak seluar skali.. ops!

sesi diet aku macam kejam sahaja sekarang... semakin hari semakin naik berat aku.. siyes exam aku tak abis lagi.. last date 25hb. semakin aku kuat berfikir, slagi tu lah selera aku bertambah...

Yang pasti hujung bulan ini dipenuhi dengan undangan perkahwinan.... Alhamdulillah... :) semoga aku juga menjejaki mereka... dan Semoga Allah permudahkan urusan aku.. :) amin..

dan juga rezeki aku yang semakin bertambah.. terima kasih yang menyokong business aku.. Alhamdulillah ;) Sila lah selalu-selalu singgah blog Sewa Kanopi aku ni..

2 SuKe KoMen..:

selamat menempuh exam! semoga dipermudahkan, diberi ilham utk jawab soalan ; )

Asada, terima kasih.. INsyaAllah ;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More