Mar 2, 2011

tak sabar rasenye...

Penat eden kesana kemari bersama ibu setengah pagi hari ini..... ALhamdulillah semua berjalan dengan lancar...
dalam kesibukan aku drive dan berurusan sana sini, Ops baru teringat aku lupa nak ke KWSP untuk bayar simpanan kwsp pekerja aku, rasanya tak sempat dah hari ni.. esok lah pula aku pergi berurusan ke bandar.

 bentuk canopy dan warna scalop tu sama sebijik macam ni.. dan aku akan gubah pun macam ni jugak :)
sumber : google
Setengah petang ni pula aku dan ibu nak ke rumah client yang menyewa scallop kanopi aku berwarna kuning putih.  haishh tak sabar rasanya aku dan ibu nak pergi memasang scallop tu.  al-maklumlah ini lah first time aku dan ibu nak mengasah bakat mengubah scallop kanopi tu.  dan client aku ni tinggal di Manir, so dia adalah first client yang menyewa scallop dan menerima pemasangan dari tangan aku sendiri.. Insyaallah, harap menjadi lah.. :)
alamak, baru jek client tu aku call.. kanopi dia tak sampai lagi... hummm aku igt boleh lah pergi pasang terus petang ni, rasanya esok lah kot.. kan senang kalau sewa kanopi tu skali je dengan aku, senang skali kerja.. aisehh...dan boleh juga aku bagi diskaun baik punya kat dia.. :) tak mengapalah. asalkan dia tak cerewet...

ok cauuu...have a nice day sume
*tetiba rajin plak aku meng 'update' blog... kes ecited sgt kot. haha.... sibuk2 assignment tak sempat sentuh langsung hari ni dan semalam... hampeh betul aku nie....

1 SuKe KoMen..:

dop siap gop nih..tensen n stress..tp menten berfoya2..kikiki.

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More