Mar 1, 2011

Marry Me.......

Alhamdulillah..
got gaji, got bonus hari nie... hehe

Boleh lah aku menyimpan dalam tabung aku. Tabung haji.. bukan untuk buat pergi haji ye, belum sampai masanya lagi..Insyaallah kalau lebih boleh lah aku buat untuk ke umrah/haji pada masa depan.. Harap tercapai :). Tak lama lagi ibu ayah aku nak pergi umrah plak, bagi kenal-kenal tanah mekah dulu.. Alhamdulillah.

mengira dari sekarang banyak benda yang aku sedang target untuk aku grab nanti..hehe...

belum boleh buat belian hadiah perkahwinan untuk bakal suami ye... entah siapa bakal suamiku? hak3.. marry me..... *tetiba*

daripada dok berangan dan angan-angan mat jenin, baik lah aku siap kan cepat-cepat asignment aku ni.. semua tinggal 50% je lagi.. atas rajin dan malas aku je nie...
Owh teringat pada MR.Tedy ;) *tetiba lagi..*

dalam dok layan lagu tu ada satu lagu yg selalu aku dengar kat Mix.fm best juga.. memang jiwang.. tapi bermakna... :)

1 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More