Mar 21, 2011

Chris Medina

Chris Medina, sebut je nama mamat ni aku rasa dah ramai yang kenal dia kan? Peserta program realiti Tv American Idol 2011. sebelum ni aku dah tengok video ni, tapi takde plak rasa nak post kt blog ni. 

Tapi hari ni bila aku tengok dan dengar lagu terbaru dia lagi, rasa sangat touching.. Lagu yang dinyanyikan sangat menyentuh hati.. exspecially for tunang dia. Tunang dia excident dan mengalami kecacatan, hope tunang dia sembuh lah.

Suara Chris memang the best.. susah lah nak dapat suara macam mamat nie.. jom layan lagi video-video touching mamat chris medina nie...





dan.. aku dah start feeling lagu ni "What Are Words" First official single.



til death do us part, for better or worse," he said. "What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most?" This is madina said bout his fiancee.

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More