Mar 15, 2011

1,2,3 action!


Assalamualaikum wbt..
haishh... macam terlebih vouge jek aku nie berposing.... saban hari semakin kuat berposing...
kena 'berpuasa' sebab diet aku semakin hari semakin tak menjadi... so nak bergambar sehabis baik pun kena berfikir 30x...

Neway, Alhamdulillah assignment aku pun dah siap, kerja pun tak banyak sangat. apa yang aku bz sekarang ni pun dengan aktiviti-aktiviti di rumah sahaja lah, landskap kolam ikan dan menanam pokok di sekeliling rumah baru 30%.. *aiyakkk....* 

Dan juga sibuk dengan kenduri kawen sahaja... haishh semakin hari semakin ramai sahabat-sahabat aku yang menamatkan zaman bujang mereka.. So, aku harap dorang berbahagia hingga akhir hayat.. :) amin.,..


macam nak meleleh air liur aku jek tgk photoshoot yang kali nie... tangkap lentok abis.. Mr.Photografer pun satu, bagi arahan posing tu tahap godaan ajerk.. haishhh... hope yang melihatnya 'jangan kata apa-apa, senyum sahaja' boleh ke macam tu? heheee

Last photoshoot di Merang Setiu.. macam jauh je dari rumah aku Kuala Terengganu nie.. yelah KT ke Setiu dalam 1 jam juga lah.. apa salahnya cari 'angin' jauh-jauh sikit.. hehe...

Areja : balik rumah, baca buku motivasi bertajuk 'Panduan mencari suami soleh / isteri solehah' *ada tips yg best2 aku share kt sini nanti okey..tunggu aku abis khatam dulu la...*  Buku tu dibeli oleh ibuku petang tadi.. aiyakk! haishhh ibuku... semakin tak sabar nak menimang menantu lelaki nih... apalah aku nak buat jodoh tak dtg-dtg lagi.. berdoa saje lah... terima seadanya.... :) *senyum*

2 SuKe KoMen..:

Yank..nt dpt yg kaw2 punye soleh,baru tak terlayan aja..kikiki.

alalalalaaaa meliuk lentoknya model kita ni :D cantekkkk :D

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More