Feb 17, 2011

Aku rindu nak berbloging.....

Tapi hampa...... susah untuk mencari masa yang sesuai... bila waktu kerja aku sibuk dengan kerja dan assignment.. apatah lagi date assignment yang semakin hampir.. tapi satu helai pun belum aku taip lagi..

Lagi-lagi Lappy aku yang semakin menjadi2.. dah tak nampak rupa dah kat skrin lappy aku ni.. Sebenarnya skrin lappy aku ni dah jadi berbelang-belang dan resolution pun dah jadi semakin brightness gitu. Lagi pun Lappy aku ni dah berusia 6thn.. lama kan?

So harapannya untuk menggantikan yang baru. tak pun aku just beli skrin baru huhu.. duit Oh duit dimana kau duit???

Shoot di Tasik Kenyir.... 

Tersangat lama aku menyepi.. huhu ade tak orang rindu pada aku? atau aku sahaja yang rindu pada korang? hehee... *ayat tak leh blah*

tapi jgn risau aku sentiasa intai-intai blog korang... untuk melepas hajat.... heh... melepas kerinduan la...

ok lah mata aku dah jd senak tgk skrin ni, takot kang makin aku paksa jadi rosak plak mata aku.. dah lar tadi semasa menulis cek, nombor 3 aku ingat nombor 8... see.. menunjukkan mata aku ni pun semakin tua.... owhh tidakkk......

Dalam diam tak sedar.. aku sekarang dah semakin pijak dibumi yang nyata.. dan aku perlu sedar bahawa usia aku bukan lagi semakin muda....

dan aku risau.. ibu ayah aku sedang giat mencari 'bakal menantu' untuk aku.. dan disebabkan itu otak aku semakin hari semakin giat berpusing memikirkan apalah yang sedang menanti dan akan berlaku nanti...

adakah aku hanya menerima dan redha sahaja KehendakNYA dan ibu ayah aku nanti???

ok lah.. see you next post..
Assalamualaikum :)

3 SuKe KoMen..:

salam areja..wahh~ lamanya tak update. Apa2pun, smga success dlm bt assignment tu ye. Naz dah terlepas dr onak duri assgnment..now prepare tuk final plak. Huhu. All da best ye :)

naz, Insyaallah thanks ye naz :)
semoga naz pun boleh jawab exam dengan jayanya ;)
hehee gud luck for you too..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More