Jan 7, 2011

Bila hati girang

sesuatu tak terduga hari itu, tak pernah-pernah aku nak ke kerja memakai baju kurung moden.. Ohh ayunya.. kes aku ter'excited sebab dapat menyarungkan kembali baju kurung moden yang selama ini seperti membalut buah nangka di badan ku kini terpakai rapi mengikut alunan badan yang membentuk... ewahhh *konon..macam berbentuk*..tp masih ada...lelemak yang tak terbuang...

latest picture, suke sgt dpt mkn burger....lastly naik 1.5kg T_T

Hari itu, celebrate lah aku dengan penurunan 4kg di McD dengan burger idaman aku Prosperty burger.. huhu..

Hari ini, sejak aku makan burger tu, mood makan aku bertambah selera... so, diet aku hancus buat 2-3 hari ini... berat aku bertambah 1.5kg semula. alamakkk...

Aku kena tetap kan kembali disiplin diet aku.. untuk capai target berat Ideal.. Owhh tidak lagi kepada burger!!

areja : hujan sepanjang hari, malam ni 2am baru berhenti.. bolehkah aku ke KL esok pagi ? kalau tidak... weekend aku hanya di rumah..menjadi suri rumah sebaik mungkin... :)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More