Jan 12, 2011

Angan-angan aku semakin menggila.... !

Bolehkah aku memiliki DSLR??? Ni pun aku just belajar sahaja dari camera HP sambil2 keboringan melanda.... belum lagi dengan DSLR camera.. hek3... tak mengapa lah sebelum impian aku tercapai, aku kena belajar dulu cara-cara dan anggle untuk shoot picture tu, walaupun menggunakan camera HP.. tak pe kan? tak salah pun..

*impian gadis yg suka bergambar dan ambik gambar~erkk mcm sama je maksudnye...hehe* 

Bila dah ada DSLR baru mantop abis!  Sebelum ni pun aku shoot dengan kawan aku sahaja, "Mr.Photografer", dpt merasa camera gedabak pun ngan camera dia sahaja lah..hehee.. Insyaallah lepas ni aku plak memiliki DSLR.. aku tak kisah jenis apa pun janji gambar aku shoot menjadi dan cantik :)

 
Qasrina, my cousin :)  gediks dan memang suke juga pose buat mata bulat2 macam haku :D

ni umminye.. suke juga posing.. umie ayuu..... *nama pun dah ayu kan?*

Lepak di Jeti Warisan Kuala Terengganu (dekat dgn Pasar payang)

Last Pose...kalau dengan DSLR Camera tentu lagi cun! huhu

Okeyh! sudah abis melayan gambar... ok nunite!

Areja: sedang berkira-kira apa mau buat hujung minggu ini :) oh! register smester january 2011.. ergh duit OH duit.......

2 SuKe KoMen..:

wow..cpt2 rembat dslr 2..leh shoot myra lak pah ni..hihihi

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More