Jan 18, 2011

aku rindu korang!!

Banyak yang kau nak story sebenarnya... tapi keletihan pula yang menjelma... katil dna bantal dah memanggil aku... *bukan orang okey! orangnye takde lagi.. haaaha*

Nak story pasal company ayah aku, new business and company aku, nak story pasal Bee Orenn.. nak story pasal life aku dan kawan-kawan aku juga.... Study pun... erghhh starting this week adalah first tutorial aku utk semester january 2011...

Pasal diet? ohh malam nie.. aku termakan itu Mi hun goreng mamak *feveret aku* tapi kurang sodap sket kat Bistro ape entah aku g makan dengna Yanie malam tadi..  Tapi abis juga kat sepinggan.. haaahaa. diet rule takleh ikot ini malam.. hancus!

Ok la nak tido da..
nanti aku update la. just tunggu dna tunggu. jeng jeng..
nunite semua!
Assalamualaikum
Cik Areja~

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More