Dec 19, 2010

We don't need parachute..

"We just need umbrella....Yes just colorfull umbrella.. 
Make we laugh, happy and sharing together with love..."

Angin kuat sangat time tu.... nasib budak 2 org ni tak tebang...

gataiii.. nak buat ala-ala parachute... hahaa..

Haa... ni lagi gataiii..bole ke payung tu nak angkat.. gedabak2 tu naik?? sume *gimuk2..haha

Malam tu.. 3 beradik ni tujuannya keluar just nak ke hypermarket, beli barang dan teman si kakak nye ni bank in cek di cimb bank, tau jelah si kakak ni tak kira siang malam pagi petang asyik dengnan cek sahaja untuk di bank in. * tu lam handbag ada lagi check yg belum di bank in.. tergendala coz hari ni terlalu sibuk* kalau cek tu terus cek di nombor akaun aku takpe jugak. huhu... ~bahagia~ cek tu adalah amanah dari kerjaku...

Ateh & Achik

Ayoung & Ateh

Berbalik pada malam tu... owhh malam masih muda, so berjalan2 lah 3 beradik ni di kampung cina, ada taman baru kat belakang tu yang dinamakan Pulau Warisan, actually si kakak ni dah biasa pergi dan shoot pun kat situ.. so, sesaja lah bawak adik2 plak yg tak pernah tengok lagi.. *takde pape pun.. tempat melepak jek yg ado pon*

Posing sket.... howyeahhhh

Ololoo ayussssnyee...

Bila 3 beradik ni berjumpa a.k.a anak2 dara si Rahim dan Murni ni berkumpul, ofcoz laa.. kalau bab bergambar ala-ala gedix sedikit nak keterlaluan tu, mesti adoo nyee... tak kira tepi longkang pun leh jadik!..
Sila layan gambar yang tak seberapa berkualiti ni.. tapi tetap sweet memory bagi aku dan adik2 ku...

Bluberry cheese cake.... peringkat pertama...

Peringkat terakhir, gila kejam melahap anak2 dara si Rahim nie..

Owhh... Tiramisu Cheese Cake.. i'm in love with u....

Baru sampai, terus hujan lebat.. so melahap cake dalam kereta. :) aksi bergedixx yg tak diduga..

Melahap tak hengatt doniaaaa

Bluberry cheese cake yang terakhir T_T lepas ni kena diet.. da kena stop makan!!

adios~ ;) wink

areja note : Program diet sedang bermula.. tengok dalam 30 hari ni. we count. boleh tak hilang 5kg hingga10kg in 1 month..ho yeahh..

6 SuKe KoMen..:

diet mcm ne 2??xmkn ns or mcm ne?? nk diet jgk ni..hihihi..

kurang pengambilan nasi, dan makan secara kuantiti yg siki, bersenam selagi terdaya..hehee

hahahha...ssh 2..tp xpe chaiyok2...haha..truskn berusaha k

hehee.. tak susah.. nak seribu daya taknak seribu dalih. hhee.. Insyaallah :) myra pun diet lar jugak. utk kesihatan :)

wahhhh !!!! cmne na diet ne . loli un gle cake !!!
hee

loli, hehee.. diet sehabis baik... ;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More