Dec 26, 2010

ting tong!! Beautiful Blogg?? hiks!

 Yehaa... dpt award from misslolita. orang yang ceria dan cumel.. lagu blog pun cumel..hehe. thanks dear untuk award give nie..

Eccelli aku jarang join Tag dari sesape, tapi tak mengapalah malam ni macam rajin semacam je kan? so lelayan Tag sekali sekala then promote blog kawan-kawan apa salahnya.. hehe.. kalau nak promote blog Hanis Zalikha atau  eyriqazz, dorang tu dah macam femess dah... hehee... lagi-lagi untuk mengeratkan silaturahim ape salahnya?? tak salahkan... ye SuKe SuKee dapat Award :)

B4 tu kena jawab beberapa soklan.. aisehhh....

  1. Berikan nickname pemberi award - miss lolita
  2. Ucapan -Thank you pada Miss Lolita ingat pada Cik Areja untuk beautiful blog award nie..hehe..
  3. Tag 10 owg . yehaaa....!! jeng jeng.. sape kena sila-silalah merajinkan diri jawab tag yeaa... :D
Naz 
Sekian... owhh aku masih bosan... ada sesiapa yang hendak hiburkan diriku yang dilanda kebosanan ini??

Areja : Alangkah indahnya.... bosan itu dipenuhi dengan suara gelakan anak-anak dan si suami.. :) *verangan*

5 SuKe KoMen..:

waaa,... dapat award ka??? macih macih... hehehe...
eh bosa ker? ermmm.... dengar nie.. :

1. lagu sentimental skit..
http://www.youtube.com/watch?v=_qyWhzh7bmk

2. lagu joget2...
http://www.youtube.com/watch?v=vYX7vScrdMM

3. lagu comel!
http://www.youtube.com/watch?v=9hyrQzhU08w

wahhhh.lame dah tak buat tag nieh.hehehe.makacihh akak..ana mst buat :D

AD, same2, hehe..thanks kembali coz suggest lagu2 yg best tu.. yg paling best dan comel lagu from allen tu.. hehe... sgt cute.. tapi ada lagi comel. nanti aja publish kt blog..hehe..

dik fathiah, hehe same2..

blog aku beautiful ke? ngahaha..akak bangga! :p

thanks yer :)

Hana, huuhuh ofcoz la..aku tak pernah jupe lagi blog yg blang2 pink mcm ko.. hehee.. sebab blog ko menarik lar jd beautiful blog.keke.. welcome dear :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More