Dec 27, 2010

Suaranya.. Rambutnya...geleknya...ohh heels nya....hiks! ComeL!

Opss terbosan sudah terubat :) thanks for AD, pandai juga si AD ni carik lagu bagi aku senyum.. *ade pape ke AD? haha...gurau jek* sila senyum ye AD..jangan kerut-kerut dahi tu..

OK, cuba dengar lagu ni, title tu macam 'kasar' je bila dibacakan, dengar pun dah rasa kasarkan? rasa macam lagu ni ada lucah pun ada kowt..huhu

So korang abaikan jelah F**K tu... aku pun tak suka..janji boring aku hilang..

Neway video ni sangat ComeL, bersahaja dan lucu pun ada :D suka hati je si Lily Allen tu buat orang kecik besar, kecik besar je aku tgk *gaya ckp mcm si sam dlm movie adnan sempit tu*,, korang tgk sendiri lah :) pasti tersenyum punye..


dan satu lagi yang aku suka tengok dan dengar lagu dari Lily Allen nie, Not Fair,


Suara yang comel

Huhhuu.. tengok saat yang ke 0:24 - 0.27 kalau aku menari macam tu bole kurus tak??
Huhh! saat 0:56 - 0:57 aku suka dengan itew! macam berkenan, walaupun old fashion...haha

Alahai, style rambutnye.. seakan-akan *aku* cemane lah kalau aku potong rambut aku bahagian depan then buat mcm tu? Cute jugakkan? wehoooo...

Areja : Lapar atau tidur? mana lebih baik?? hahaa....

2 SuKe KoMen..:

hehehe... sama2 kasih.... sian tgk cik areja kita nie bosan je...
hihi.. enjoy kan.. lucah tp lucu ...:P
hihihi
glad u enjoy it.! :D

AD, haha.. just isi mase terluang.. notti betul lagu tu..haha.. ok thanks ye :P

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More