Dec 7, 2010

Port Tti and Shoot with Purple dress

ALhamdulillah.. aku rasa gembira sangat hari nie... Allah dah makbulkan doaku.. semoga aku dijauhi fitnah tu. moga Allah sentiasa memelihara aku dan keluarga aku..Insyaallah :) *senyum*

Hari ni cuti Maal Hijjrah, so korang buat apa ye? lagi-lagi hujan je hari nie.. huhu mesti best tidur je kan? aku pun ketiduran jugak pagi tadi, ye lah semalam tidur lambat, tak sedar aku lelapkan mata pukul berapa.. huhu..

Petang tadi just lepak kat TTi (Taman Tamadun Islam Terengganu) bersama ct, just minum neslo (Feveret minuman aku selain apple/orange jus) dan karipap panas. menghirup udara segar tepi sungai. sambil online jugak petang tadi bersama ct. (ada agenda sebenarnya.. settle~alhamdulillah) :)

Hmmm.. kebetulan plak, terjumpa 'someone', time aku nak balik baru dia bagi tahu dia ada kat Tti, baru sampai agaknya masa aku kat cashier nak bayar bil minum tadi. Kenapa aku nampak dia macam tinggi plak masa tegur aku tadi?? Huhu.. whateverlah..  *senyum*

aku suka bila muka aku di 'blur' kan seperti itu... dan menampakkan bunga2 comel dihadapan...

tak perlu berkata... biar bibir sahaja yang merungkaikannya....

Biar wajah setenang air dikali, moga hati sesuci embun pagi... :)



Moga hari esok lebih bermakna jika kesabaran itu adalah usahanya....

11 SuKe KoMen..:

cantik2 pic ni... tuan tanahnyer pun comey... :)

nice pic... and view too..haha

hajarus, thanks hajarus ;)

fark, thanks.. hehee...

iffah, awk pun kiutseperti pemilik namanya...iffah imani ;)

Wahh cantik gambar2 areja.. pandai posing dan tukang ambik gambar pun pandai :)

Rinna, terima kasih.. hehe takde lah pandai sgt.. posing biase2 je tu.. :)

talkingkeyboard, terima kasih ;) kredit tu mr.photografer :)

i love ur eyes!!
nak pinjam!
nk eyeliner gak!
heeeeeee

sayrah, thanks dear! hehe ambik le nak pinjam, kalau boleh cabut mata sy nie..... heeee

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More