Dec 4, 2010

Oh BiLa aku nak kawen??

Sejuknya.. nak basuh pinggan pun jari jemari aku menahan sebaik mungkin kesejukan tu, beku pun beku lah asalkan pinggan mangkuk yang aku cuci bersih. tak sesejuk air di pergunungan atau salji.. ini baru sejuk hujan.. huhu...

Serius, memang sejuk! rumah aku di tepi bukit (bukit yg dah kena gondol..hahah) tangki air rumah ada diluar bukan di dalam kolong rumah, so air dalam tangki luar rumah aku ni mesti akan jadi makin sejuk sebab terbiar diluar rumah, ofcoz air dalam tangki tu akn jadi sejuk dengan keadaan musim hujan nie. 

Menunggu technicion kedai elektrik tak datang-datang lagi nie.... water filter pump air panas aku tu  baru je beli, entah cemane ayah aku pasang tak panas? huhu... nampak nya tukang besi tak boleh sama dengan tukang elektrik.. huhu... cepat lah kau datang! aku dha tak sabar nak mandi air panas!.. miahahahaa...

Ok lah, aku byk berceloteh plak.. biasa lah hujung2 minggu nie.. macam2 cerita yang aku nak luah..huhu Jom layan gambar-gambar kawan-kawan aku yang dah tamatkan zaman bujan dorang nie dna yang engangement pun ada. Huhu.. sedey2.. entah bila plak aku yang seterusnyakan??

sis ana yg sgt cun!






So, aku harap mereka semua ni bahagia dengan kehidupan baru. semoga diberkati dari Allah.. Amin.. :)

Oklah, next nak pergi kenduri kahwin lagi nie.. huhu.. hujan2 berkahwin memang syokk! layanzz!!

5 SuKe KoMen..:

Terakam gak picta2 sis ana yerk...thanks yayank..nt turn aja plak..insyaALLAH.Semua ni pemula pd datu fasa kehidupan yg baru...bkn smuanya bertemu bahagia n tak smuanya berakhir ngn derita..yg penting sbr n tawakal.Aminn

sayrah, heheh tak tau lar tu.. ade jodoh insyaallah

sis ana, hehe.. insyaallah..THANKS sis ana.. i love u so much! hahaha

"hujan2 berkahwin memang syokk"

ape yg syok? konfius aku...haha

fark, bole peluk suami lar bg isteri, dan sebaliknya.. itu pun ko buat tak tay eh? huhuhuu

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More