Dec 17, 2010

Kenapa kamu tiba-tiba 'senyum'??

Ehh... Mr.Ted.. baru perasan wajah awak ada 'senyuman'.. sebelum ni nampak macam nak marah je.. peluk lah cemana pun kamu tetap macam nak marah pada saya.. kenapa ya?

Aawak buat lar hal dengan saya.. saya campak jek kamu tepi dinding! macam Mr.Red sebelum ni, diia pun dah tak berani buat hal dengan saya, sebab dah selalu kena campak kat tepi dinding paling best tepi pintu toilet tu... sekarang Mr.Red dah menjaga hati... so Mr. Ted awak pun kena pandai menjaga hati lar okey! kalau tak nak kena campak jugak..hehee...


 
See... Happy nya dia.. :D

Ehh Mr.Ted awak malu-malu ke bergambar dengan Mr.Red??? aiseh kan awak dah lama berkawan dengan dia... tinggal sebilik, tidur sekatil... aisehh.. mesra kan Mr.Red nie? Berkawan baik-baik ye.. Jangan gaduh-gaduh taw..



OoLolooo.. gitulah kawan....good boy!

Haa... ni pic masa mula-mula Mr.Ted dan Mr.Red berjumpa.. baru berkenalan lar katakan...
Nampak macam Mr.Ted ragu-ragu lagi tu... hehe so cute!




Mr.Ted & Mr. Red, jangan jadi macam guppy & Jojo ni okey... suka berebut selimut, berebut katil.. tak best lar macam ni.. nak tidur pun pakat tonggeng punggong memasing...!! Ishkk tak senonoh!...shuhhh! shuhhh!

3 SuKe KoMen..:

hihihihi . comel je letak Mr.Ted ngn Mr.Red tu :D:D

encik bell, tapi cute...heheee

dik fathiah, hehe betul2... ;)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More