Dec 31, 2010

Happy Aniversary in 2010

Salam to all readers :)

Apa khabar? apa azam anda untuk ke tahun baru 2011 nanti? hehehe... mesti macam-macam azam yang tersimpankan? azam saya?? huhu... dah cerita entry sebelum ni tapi sikit-sikit je saya story pun.. neway... sebelum tahun 2011 menjelma iaitu esok.. saya nak story mory sket sal sweet couple ni.. jeng2x.. yang lain dan tak bukan... ofcoz la ibu ayah saya.. dari dulu sampai lah anak dia yang dah besar panjang ni, dah masuk 24 tahun menyelami kebahagiaan alam rumah tangga.anak 7 dah pun.. alhamdulillah *24 tahun umur aku tu okey..hehe*


HAPPY ANIVERSARY 24TH IBU DAN AYAH. Akak doakan moga ayah dan ibu sentiasa bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat. semoga ibu ayah menjadi kawan terbaik dan ibu ayah terbaik di dunia dan akhirat.tanpa ibu dan ayah siapalah akak dan adik-adik di dunia ni... akak dan adik-adik sentiasa menyayangi ibu dan ayah, ibu dan ayah adalah PENAWAR SUKA & DUKA kami.. we always LOVE YOU..much and more.. muaahhh!

So, baru-baru ni ayah belanja makan untuk kami satu family.. ayah yang belanja okey.. bukan aku!.. heyahahaa... anak apakah aku ini? tapi tak mengapa... sebab ayah yang dah janji nak bagi suprise utk isteri tercinta iaitu ibu kesayangan kami nie...

masa ni, lepak2 kat tepi pantai batu burok.. kekenyangan selepas dinner malam tu. Ibu ayah cakap, macam dulu-dulu je masa muda dulu selalu pergi dating tepi pantai,time tu aku ada dalam perut ibu.. hehe..Ibu ayah aku bercinta lepas kahwin..best kan? tu lah petua yang bahagia sampai skrg.
*patut la aku pun suka melepak tepi pantai, upenya port dorang berjangkit kat aku* hehe... how sweet~

So kami pergi lah makan kat D'Muara Live Seafood Losong. *Bolehkah aku mendapat suami sebaik ayah aku?? romantik, gentleman sehingga ke usia tua mcm ayah aku ni... bolehkah??...aku besyukur..*

Buat pertama kalinya aku dan family pergi makan di situ untuk mencuba,..harganya tak payah nak cerita lah.. makan ikut pakej dan kepala.. So, bagi ayah aku dia tak kisah, asalkan ibu aku happy dan anak-anak nye kenyang.. *time ni aku tak hold diet lagi..hehe*


Sedak tak? huhu.. ada lagi ni... malas nak snap semua.. masa nie air liur aku dah 40x telan nak ngap lauk-lauk nie.. muahehee..


makan jangan tak makan...

Makan jangan tak makan... time nie sedih gak. sebab aku booking awal tempah makanan dan tempat duduk tu.. lastly, sampai2 je tak siap lagi makanan dan tempat duduk pun kena tukar, kes ada pelancong mat saleh mane entah berebut nak duduk juga dekat meja yang aku dah book tu... memang meja yang aku book tu dapat view cantik la sambil menikmati makan malam. beralah je la..
*Ada tak yang nak ajak aku candle light dinner??* muahhaaa verangan..

Tempatnya pun cantik-cantik, layanan pun mesra. lagi-lagi di kawasan tepi jeti tempat orang letak boat nelayan dan permandangan pulau wan man dibelakang restaurant tersebut sangat indah.. waktu malam indah dengan sinaran lampu :)

hehee... continue next entry.. tempat yg sama juga untuk dinner aniversary syarikat :)

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More