Dec 6, 2010

december rain...

Alhamdulillah kerja banyak masyuk, tapi bila hujan tergendala sikit kerja dan aktiviti yg ada dlm jadual harian kerja yg patut kena jalankan, tapi aktiviti aku tak tergendala la.. ke sana kesini aku dengan Bee orenn jek.. hehee...*sengeh la sampai nampak gigi arnab*

bergedik kt office bila dah takde kerja..huhu.. eccelli nak bergaya ngna tudung baru.*baru sebab ibu yg bagi..then aku modofied kasi cun..haha*... sebab aku tak pernah pakai tudung ekspress ni colour putih.. nampak janggal sket..

By the way, aku ada nak upload banyak sangat photo shoot yang aku ambik baru-baru ni, nak edit lagi nak letak watermark lagi. aduii laa tak sempat sangat sejak akhir-akhir ni, Sibuk yang melanda ke sana dan kesini seorang diri. Sampaikan ibu ajak pergi facial muka pun tak sempat this month.. kalau tak setiap bulan memang tak miss.. lagi-lagi dapat mandi wap, bagi peluh-peluh.. time2 hujan sejuk ni lah best. da lah nak pergi jogging pun tak sempat dan tak mengizinkan bila hujan. ok skip~


Yang ni baru sikit... pic ni dari hp aku... hehe.. kalau dslr.. aiseh.. aku tak ingat dunia dah.. ni masih ingat lagi okey.. 
ok dah2.. continue kerja...

Nanti bila masa dah mengizinkan, korang nampak lar gambor-gambor gediks aku tu kat kat blog ni nanti okey.. tunggu masa je.. ok coww dlu....

note: Nak berbuka dengan apa ye nanti??? ada orang nak lanja saya berbuka puasa tak? hehehee

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More