Nov 6, 2010

Tidur itu nikmat....

Tiada apa-apa yang aku nak coretkan pada entry hari ni... apa yang aku nak katakan.. tidur itu semakin nikmat buat diriku yang semakin hari semakin menggebu a.k.a menggemuk :D

Selepas bangun tidur aku tidur lagi... Bangun tidur aku tidur semula... seakan aku tidur 15jam sehari dari 24 jam masa sedar aku.. Mak Aihh... boleh mengong otak aku ni...

Hari ni aku ke kuantan.. dengan siapa? tetttttt....
Berjalan-jalan, makan-makan, dan shopping itu yang paling aku suka bila dengan? tetttttttttttt........
Haa.. banyak la kau punyaa tettt.....


Baru je bangun tidur dari kul 10pm tadi.. Miahaha... 7am-7pm perjalanan aku pergi dan balik dari K.Terengganu ke Kuantan.. dalam sehari.. sampai rumah mandi, solat then trus ketiduran.. dah lar dalam kereta tadi pun aku asik ketiduran.. lagi-lagi dalam perjalanan tu asik hujan jek.. huihh heaven! 

Tapi Alhamdulillah nasib takde pape coz ada jugak yang eksiden petang td, kes bawak rapat2 sgt...laju lak tu dalam hujan.. itu pun si driver yang cerita.. aku tidur memang tak sedar dah time tu.. gila syiokk ketiduran time-time hujan..hahhaa..

Dah! dah! pergi sambung tidur balik! esok kelas plak dari kul 8am - 4pm.... 

Haishh cemane lah ibu aku tak membebel  sekali keluar rumah hujung-hujung minggu pagi sekali nampak batang hidung, malam tengah2 malam baru lah nampak plak batang hidung anak dara dia nie.. heheee... hujung minggu, kalau tak kerana berjalan jauh2, dan ke kelas.... pasti aku ada melekat kat rumah.. kalau tak macam ni lah... pagi lepas subuh subuh aku dah keluar, petang maghrib baru aku balik tgh malam kat-kat kul 11pm baru aku keluar bilik.. haha.. *Sila jangan contoh macam saya ye anak-anak dara sekalian! tidak baik utk kesihatan dan kecantikan*

 
Apa aku kesahh?? Miahaha... ini lah penangan bila tidur itu menjadi nikmat.. tiada keserian wajah dan kecantikan ditenggelami oleh kegebuan... :D lagi-lagi dapat makan Pizza test menu baru plak.. entah apa nama tak ingat.. makan jek tau! hahaa..

Ok, out dulu... nite!~

4 SuKe KoMen..:

hi budak gebush..heheh
ko g kuantan? mak aku ade kat kuantan td weyh. de jumpe tak? heheh
mak aku bercoti kat cherating.

betul2..tido satu nikmat..aja, gambar ni nampak tembam la..hehe

wah...sama2..suka tido...nikmat....he2....mahu xletih ye...jalan2 sakan neh..

Hana, hehe.... haah jap jek. aku g teman kawan aku shopping.. aku pun shopping gak dah musim kawen ni kan.. huhu.. ye ke mak kau alang2 dah ke cerating.. mai jelah terengganu.. aiseh.. leh tidur umah aku ke jalan2 kenal parents aku ke.. leh aku bwk mak ko ayah ko jejalan satu terengganu ni..hehee

Amy, hehe ye r amy aja makin tembam skrg.. huhu.. makan tidur jek..lagi2 musim sejuk ni...

HoneyBunny, haah keletihan lar tu asik tidur jek. hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More