Nov 15, 2010

Tak payah nak p I-CiTY... TTi pun ade :)

Semalam aku lelepakk kat TTi ... menghirup angin dan udara segar tepi sungai dan melantak sepinggan mie goreng mamak.. sodapp jugak

Muka tak leh blahh nie..tak touch up lgsg... biasa lah balik-balik kerja terus pergi melepak..dan paling best.. muka aku yg dah gemukk nie.. bukan gebu lagi dah... huhu
Bokeh molep gambor nim! *baru lajor nie..* see da background... cantik kan? colourfull..

eccelli, kt cafe B'beteng tu baru letak pokok2 lampu yg colourfull tu.. kalau datang waktu malam memang view lagi cantik la.. time ni dah kat nak maghrib.. sempat jugak aku snap! hheehee.. tak payah g I-city laa... huhu..sekeping jek... sebab pokok yg kaler2 tu satu jek.. yg lain jauh2 dan byk plak berbuah2 pokok lampu tu.. hahaa...


TTi?? apa tu? TTi atau lebih dikenali Taman Tamadun Islam di Pulau Wan Man, Losong Terengganu.. sesiapa yang tak pernah pergi.. silalah pergi.. tengok arca2 masjid jek..atau lebih dikenali tempat Masjid Kristal *aku tak pernah masuk pun! * kena bayar entah berapa...hahha. Tapi yang Masjid Kristal tu tak dalah bayar pun.. yg tu korang leh masuk, solat, nak menikah ke, nak ber mesyuarah sume bole asalkan menda baik2... aku tak shoot plak kat masjid kristal tu.. *dah Puas bergambar kat situ*

Ni lah Tudung Ekspressooo....... reyott teyyottt... hahaa

Time petang-petang, kalau tak ke pantai, aku ke sungai suka la lepak-lepak kat B'beteng tu layan perasaan..hehee...asalkan tepi sungai tu ada Wifi, minum & makan. landskap yang cun!!


Ok.. nak pergi berbuka puasa plak. tak tau nak g berbuka kat mane.. aisehh...

4 SuKe KoMen..:

just confident urself that u r beutiful..tak yah make up..tak yah tipu diri sendiri..

memng cantik background..pakai camera jenis ape.

mr.chenta, haha..tang mane la mr.chenta tgk sy beautiful nie? makan tidur makan tidur jek sy ni.. hahha... ni camera jenis dslr nikon d80.

Yayank..ngan sape tuh...bersama diakah??wink2..

haah.. tapi jap2 jek.. hehee.. sebab nak ambik movie best..heeee..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More