Nov 2, 2010

Jodoh + Solat + Kiamat (turunnya Nabi Isa) + Azab Wanita

Hari ni aku tak adalah banyak kerja sangat. Just layan FB. :D  So aku pun dah memang boring dengan FB. terbaca lah note yang di 'share' kan oleh kawan-kawan FB ni. 


So sesiapa yang masih belum baca story morry pada link berkenaan.. sila-sila lah baca. untuk makluman dan iktibar buat korang semua termasuk juga aku yang lalai nie.. siyes aku dah rasa takut.. aku rasa macam buntu pun ada dengan hidup aku sekarang, semua rasa bila ada satu statement dalam story yang berkenaan kiamat tu terutama umur yang 20-30 tahun adalah fasa-fasa pertumbuhan yang merasa perubahan akhir zaman ni..*sememangnya aku merasa setiap perubahan tu..* Ya Allah... ALLAHUAKHBAR!!

Korang nak tau sila baca sendiri k.. aku link kan jek dari FB.





Antara banyak-banyak story morry yang aku takutkan adalah kiamat dan solat (balasan lewatkan solat). Tau je lah sejak akhir-akhir ni musim sejuk, hujan tak renti-renti mencurah ke bumi.. tidur pun pasti sodap! so setiap pagi asal nak bangun subuh jek, sedap lagi berselimut. then terjadi lah subuh gajah! tapi aku tak da lah setiap pagi.. tapi boleh dikatakan selang sehari.. ohh.. tidak.. lepas ni kena lawan SYAITAN tu!! takmo laa badan aku kena lilit dengan ular hitam yang mengerikan tu...Nauzubillah... Ya ALLAH lindungi lah aku...

Terdapat juga link yang aku dah terbaca sebelum ni tapi aku baca lagi dan nak share sama korang. biar sentiasa menjadi peringatan buat aku dan juga korang. ok dear, selamat membaca dan bersengkang mata.... ;) dan juga jgn lupa Jasa Baik korang untuk peringatan semua orang islam, korang share2 lar yek!!

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More