Nov 20, 2010

~20112010~

ramai kawan-kawan aku yg sudah menamatkan zaman bujang...
jejalan dan buang masa. but have fun...
2x tukar baju kurung.
due date assignment starting from this week....

sayang kamoo......! tapi membuatkan aku bingung.....! sebingung bingung cinta yang tergantung.....! Mengapa dan kenapa? aku pun tak tahu... hari kejadian 20112010.. Ya Allah kau berikan lah aku petunjuk mu agar aku mendapat kebahagiaan yang diidamkan.......amin..

banyak yang aku nak kongsi kan story2 ni pada korang.. tpai masa tak mengizinkan... sangat penat... raya kurban, perjalanan aku ke kelantan... dan mcm-mcm lagi lah... takpe skip je lah dulu.. ketemu di lain hari... daa...~ nite~

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More