Oct 17, 2010

yeay gift Cardigan SuKe suKi :)

Ecece... nampak mcm kurus plak aku sejak dpt cardigan dari Miss Hana and Miss Dania.. Birthday gift dari mereka semasa aku ke KL baru-baru nie...



sebenarnya dah lama aku mencari cardigan, asal jumpa je try pakai sume tak cun.. tak muat tak cantik, kain tak best...

tapi bila dapat gift yg hana dan ida bagi ni semua jd rela... i like u!!! kain cantik, kena ngan size body.. aisehh korang ni.. mcm tau2 jek setiap inch kt tubuh aku ni. ade pape ke ha?? huhu

neway, aku ucap terima kasih banyak-banyak kat BFF aku nie..sayang sangat-sangat kat korang.. aku snap pic ni lame dah.. tapi tak sempat nak tunjuk kat korang.. nah! skrg aku dah tunjuk.. sgt suitable ngan aku.. dan aku sangat suka.. hehehe ;) tq so much! love u'olz!

2 SuKe KoMen..:

aah ja, molek je mu pakai.
mu tinggi, seswaii la.. :D

hehe.. tu la.. tankiu my laling! hehee

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More