Oct 21, 2010

Ohh lari upenye.. kes tak nak kawin..




Berita mengenai Rozaliya sebelum ni klik sini

Then berita Rozaliya hari ni yang aku dengar di radio hot.fm semasa dalam perjalanan ke tempat aku kursus.. tak faham betul lah aku ngan budak rozaliya nie.. kenapa lah tak dibawak berbincang? kenapa mesti lari macam tu? kesian mak ayah dia mencari. sesuatu masalah perlu di bawa berbincang terlebih dahulu bukan membuat sesuatu keputusan tanpa berfikir dan mementingkan diri sendiri. kelak diri yang merana dan rugi...




Berita Rozaliya Lari kerana tidak mahu berkahwin dengan tunangnya. klik sini & klik sini

ape2 pun budak ni memang comel.. hehee...

Sumber : Bernama, Utusan Malaysia

1 SuKe KoMen..:

aah..mmg comel..
tp dye mmg dh mnyusahkn sume org...

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More