Oct 6, 2010

mulus halusss jek rasenye lepas facial muka...

Suka bangat hati aku hari ni... ingatnya just nak teman ibu dan tengok dia buat facial muka. almaklum la ibu saya memang sangat menjaga kulit muka. anak dara die? huhu jgn berharapan lar nak jaga sampai tahap facial muka kat salon.. facial sendiri sudaa!!

lastly, sampai je kat rumah salon tu, ibu pun tanya nak buat facial tak? sekali ngan sauna.. hek hek hek.. tergelak lagi tersipu malu... nok jugopppp... hehe. ibu lanja untuk hadiah birthday..

was wasss.. suka hati... terus menanggalkan baju-baju dan pergi bermandi sauna yang best. sementara ibu aku dok facial mukanya. ada la dalam 40 minit kot aku bermandi wap dan bersauna tu. sebab sebelum ni aku dah terbiasa dgn mandi wap ni.. tp kali ni lagi best siap dengan herba dan bau2 yang wangi. rasa segar sangat badan aku lepas bersauna td.


kulit muka ku setelah di sapu dgn collogen, ni dah kat ofis sebab nak bg sejuk kulit muka, nak cepat dok lam ekon le jwbnye..merah2 tu bekas buang bintik2 hitam dan putih... ni lah muka aku klu tak make up.. huhu...

Lepas tu, tiba giliran aku ber facial muka pulak.. xcited coz pertama kali facial muka.. mihaahaha.. dalam 40 minit juga lar Akak tu urut urut muka aku ni.. abis di kutil-kutil nya bintik hitam dan putih kat muka nie.. merah ko muka aku dibuatnya.. huhu.. lepas tu di cuci balik muka, diurut lagi.. best pulak rasanya.. nak tertidur pun ada.. kui kuii..

lupa plak nak ambik gmbor ibu.. kulit muka ibu halus lagi mulus.. selalunya ibu lar yg rajin jga kulit anak2 dara dia.. aku dan adik2 aku yg lain?? ikot jek laa.... haha... ibu lar yang suh pakai itu dan ini.. suggest produk itu dan ini.. anaknya tau pakai jek... huhu..hampehh tol anak2 dara murni nie..

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More