Oct 11, 2010

meet my BFF at KL~Hana & Ida - Hari kedua petang

Petang

Setelah penat berjalan di Ikea.. aku dan BFF ke Taman Layang-layang memikmati angin petang di tepi tasik. tempat tu sangat cantik dan menarik.. orang yang main layang-layang tak seberapa ramai hari tu. so kami layan jiwa kami jelah..



Petang itu.....

Lagi pun petang tu sebenarnya aku nak meet someOne kes tiket bus... tapi dia buat hal plak.. tu lar orang laki... suka bawak duri.. nasib lar dia ni aku belum terpijak durinya.. tapi tolong lah... aku dah tak sanggup lagi dipermainkan.. Humm.. nasib lar ada BFF aku ni.. pemberi semangat dan sentiasa support aku.. aku tahu jiwa aku lemah.. aku mudah.. dan aku cepat mengalah...



kat pokok pun jadi lar...



Hana dan Ida posing mauts...



mentari merah di ufuk senja...



meniti hari senja.. moga esok ada lagi hari yang indah....



For the rest of my life...



Sekian... tuan belog yang disayangi......

malam tu aku balik dengan hati yang tenang.. walaupun nak marah kan someOne tu...
hari ni aku diam... moga jadi iktibar buat dia...

Thanks Ida and Hana.. kredit both of u.. aku happy hang out dengan korang.. dan terima kasih gift tu.. tak aku sangka akhir aku nak balik kampung dah korang suprise kan aku lagi.. hehe.. byk betul korang suprise kan aku.. lagi2 kena kurung lam umah Ida.. dugaan yang aku tak leh lupakan.. sebab aku datang kat korang aku nak bebas.. last2 kena kurung.. hebat rasenye kene lock dari luar macam tu.. hahaa.. nak diingatkan lucu pun ada...
Thanks Hana dan Ida yang aku sayangi.. selama-lamanya kita tetap BFF... yati dan Ina.. moga kita jumpa dan gathering lagi.. nanti aku buat planning utk kita semua.. hope menjadi... dan korang pun jgn lupa take time utk kita bersama.. ongkos jgn lupa kumpul byk2 k.. hehe..
Ok, GOOD LUCK untuk korang semua... aku sayang korang sampai bila-bila!.. Love you all..

ok da.. nite!

1 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More