Oct 14, 2010

luv chocolate? chocolate door gift ada kat sini..

kawan-kawanku sekalian... try rase... sedap ke tak? hehee... cemane nak rase klu telan air liur jek tgk gambor ni kan? oder laa.. baru dpt rasa..

neway, ni adalah chocolate untuk door gift. mcm2 bentuk ada.. wat masa sekarang ni gambar tak berapa clear. masih baru.... Insyaallah blog nya akan di update secepat mungkin untuk kalian-kalian semua.. sabar menanti ya.. cuci mata dulu...




chocolate oh chocolate

choocolate
choc choc choc..

give away...
door gift..
packaging
cute packaging..
little have one..
for engagement
for married aniversary
birthday party..
and etc..

any suggestion? please leave your comment.. I thank you for advance..(skema okey!)

2 SuKe KoMen..:

Bpe rega tu aja?try tya kwn tue yerk...respon diperlukan segera!!

murah jek.. tokey choc ni ckp lam 80sen sebijik.. klu yg pakeging tu aja tak tanye lak.. nanti tunggu blog die siap eh.. tak lame lagi dah..nak cepat call die trus la.. huhu..nanti aja bg no tepon die

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More