Oct 24, 2010

Darkness....Shoot di Taman Marang :)

shoot.. and shoot..
kali ni aku ajak si ct comey ni rasa menjadi talent.. ala-ala model gitu.. bukan mudah nak berposing dan ikut kehendak photografer.. :) lagi- lagi nak layan karenah mereka.. sabor jek lah..

Tapi biasanya aku shoot dengan seorang sahaja photografer yang betul-betul aku kenal, dan susah aku hendak menerima photografer lain yang aku kurang kenal.. "Harga diri itu penting bagi aku" mungkin bagi orang lain bergambar itu biasa-biasa saja.. tapi bagi aku sangat penting.. banyak perkara dan kata-kata yang perlu aku jaga disini...

Huuhu.. disebabkan si comey ni suka sangat bergambar aku memberi peluang padanya.. dan hari ni pun aku ada ajak dia shoot dengan beberapa orang photografer yang aku kenal di Jeti Marang. nanti aku upload okey.. tunggu...!

So, post kali ni adalah yang first si comey ni shoot by dslr camera. cuma waktu malam susah sket, sebab photgrafer sorang jek.tak ade orang nak pegang flash..hehe. kalau ade assistant mungkin gambar tu bertambah cantik.. tapi tak pelah yang ni suka-suka sahaja.. ok layanz!...

















Aku bukan Talent photographer dan mana-mana photographer.. cuma aku suka bergambar, aku suka dengan camera.. Sekian.... hehee...

8 SuKe KoMen..:

hek3.. yg pakai selendang tu dear. same ke? aiseh.. lain2 mak bapak ni.. hehee

saya juga suka bergambar..tapi masih belum berani menerima ajakan photographer yang nak shoot saya. takut lah..huhu

sang puteri, hehe.. yup! sebab tu kita jgn sembarangn. lagi2 semakin ramai yg dah terpengaruh dgn dunia DSLR ni.. so semakin ramai menjdkan ia hobby.. dan semakin ramai wanita2 seperti kita menjadikan shoot gambar ni hobby. :) so, nak pilih photgrafer berhati2.. :)

hihi tu la..dan kebanyakan yang nak shoot saya adalah lelaki..tu yang tak berani lagi..masih belum berjumpa dengan photographer wanita? awak suke bergambar?jadi kita ada hobi yang sama..cuma saya tak suke ambil gambar..tapi suka ada dalam gambar..haha..:D

do give me ur email facebook..:)

kebanyakkan nye photografer ni adalah lelaki dear.. yg wanita jarang.. sebab wanita mmg suka diambil gambarnye.. hehee.. up, sy minat ambik gambar dan diambil gambar..hehee....dear, just click my facebook badges kt sidebar. ok ;)
thanks sudi berkawan :)

best nyer dpt photoshoot...
suke gmbr gok..hihi..tp xde photographer nk shoot gmbr myra ni..hihihih..
areja xpe very the ciut n manis...cntik je kn

myra, hehee.. tak semestinye org yg ciut n manis tu gambar akan menjadi.. myra pun klu kena pada bergambar ofcoz akan nampak lagi cantik dari aja.. janji photografer tu pandai snap! yezzaaa..!

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More