Oct 11, 2010

apa yang aku cari sebenarnya ya??

hati tak boleh tidur.. mata? lagi tak bole tidur.. dah nak masuk pukul 2AM...

baru je semalam aku balik dari KL.. buat apa?

pergi mencari entah apa yang aku nak cari sebenarnya pun tak tahu.. cuma hang out bersama ida dan hana.. thanks for my BFF yang selalu happy kan hati aku nie..

buang duit satu hal bila keluar jejalan jauh ni.. dok lam bus sorang-sorang 'kacip' kesejukkan.. buang masa pun ada jugak sepanjang perjalanan. "aku masih memikirkan lagi hal itu.." stiap tempat yang aku pergi.. aku tak dpt lupakan dia.. lagi2 sekitar KL tu.. sengaja aku pergi ke sana.. mencari kenangan aku.. bodohnya aku.. tp masih tidak menggembirakan aku...

ahh.. susahnya mencari inspirasi buat hati dan jiwa yang terluka...

sentiasa ada onak dan duri dalam liku hidup.. masalah bertambah-tambah.. duit semakin kering mengikut hawa nafsu. duit takkan dapat mengubat hati lara aku nie..

entah sampai bila aku hendak mencari penyelesaian disamping mengubat hati yang teluka..

apa lagi yang aku cari?

~



~


hatiku sentiasa berbisik..

Hajar...

pergilah pada ILAHI... ketenangan itu lebih baik dalam menghambakan diri pada yang ESA...


tapi kenapa aku degil???? seperti aku tidak bersalah.. seperti aku asyik dengan luka lara hati aku... aku seperti melayan karenah jiwa hati aku dgn khayalan2 yang merugikan hidup aku...........

jangan berdalek.. jangan beri alasan.... aku boleh berfikir dengan waras.. bukan menurut kata hatiku.....

0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More