Sep 28, 2010

Yeaa.. saya da ade GF baru.. :)



Asalkan die cekcii dan comey.. ahaks!

Fuhh lega.. ingat kan uncle cina tu tak email dah saya. hehe.. Semalam saya keluar dating dengan ini awek di pesta sempena perasmian di warisan pesisir air di Bandar Kuala Terengganu. sebelum ni saya dah shoot kat situ dengan ex saya tapi waktu siang la. hum.. seyes rindu pulak.. tapi takpe lah simpan ia dalam kenangan :)





susah sangat nak ambik gambar berdua sendiri, lagi-lagi background kat jambatan kawasan tu cantik rugi klu tak snap skali.. tak sangka plak ada uncle cina tgh shoot2 gambar nak snapkan. apa lagi.. bergedik lar saya ngan new gf saya ni.. huhu.. macam les jek bunyinye.. haha.. seyess die memang seksi dan comey. sape-sape tgk yg real pun bole cair.. hahaa.. apa yg kebetulan nama kami hampir saya. ~Hajar~



Neway, saya baru kenal dia, dah lama chat.. baru firstime jumpa. huhu macam kelakar plak. ingat orang laki je ke cari awek online? orang perempuan pun ade la..tapi ingat! niat mesti betul..huhu...bersahabat kan mengerat hubungan silaturahim. lagi pun sejak akhir2 ni lepas clash dengan bf saya macam sunyi dan bosan je.. BFF lak semua kerja jauh-jauh dan berkahwin.. T_T sedey taw.. lonely teramat..



Ada yang shoot pakai DSLR dan ada pakai Hp biasa aje. Thanks to MR Cina yg tolong shoot kan sangat cantik :) tak sangka plak dia tu tokey Jaya Auto Denso. selalu juga lar saya servis BeeOren kat bengkel kereta tu.. huhu..





Entah kekadang tu terfikir juga, buang tebiat ke apa saya ni cari kawan perempuan kat FB, pilih lak yang cun2 dan seksi, kebetulan je kot... haha.. nasib lar si ct ni ramah juga orangnya. ok sudah abis layan picture ni..jom tido... :) nite sume!

2 SuKe KoMen..:

Alamak...sis ana x comey n cekcii..npknye aja da xnk kwn la ngn kte..huhu..

ana, sis tak baik tau ckp mcm tu...hehee.. sis ana tetap dihati aja..hehe... kwn tetap kwn taw..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More