Sep 29, 2010

Yea.. Da dpt Hadiah Birthday!!!

Angkat cursor cepat!!! siapa yang nak ikot saya pergi shopping???

MACAM biasa tiap-tiap tahun Padini Holdings Berhad akan hantar sekeping Birthday card untuk ahli club nya. sebagai ganjaran menjadi ahli club yg setia gitu.. huhu suka hati (^_^).. Mana tak sukanya kan? awal tak awal jugak la, Padini & Co dah celebrate Birthday saya.. hehe hari ni dah 30hb so lagi 4 hari saya dah nak masuk yang ke 24 tahun. lagi sekali 24 tahun okey! huhu.. tua tua.... Alhamdulillah Allah panjangkan umur saya. Moga saya lebih bersemangat dan ceria melalui hari-hari hidup saya, Insyaallah. :)



AMBIK lar blous ke, t-shirt ke, kemeja ke, jeans ke, kasut ke, aksesories dan semua lah apa-apa yg ada di butik padini & Co tak kira yang new arrival atau x semua dapat less pada 30%. ok ape dari yg tak dpt langsung betul tak?



HUmmm.. tapi kat Terengganu ni mana lah ada butik Padini & Co :( cedey tol.. bila lah Terengganu ni boleh ada mall besar2 mcm Pavillion ke Midvalley tu ke.. aiseh.. tapi siyes orang Terengganu ni kaya-kaya pergi shopping semua pun kt KL atau luar Terengganu ni la accelli.
tapi, sekarang ni apa yang saya tengok, rasa nak yang brand-brand tak kira miskin atau kaya semua shopping luar Terengganu, terutama orang-orang muda macam saya.. terpulanglah masing-masing :)

SAYA? ehem-ehem.. dengan rendah diri nya.. sememangnya dah pandai shopping kat luar Terengganu juga.. huhu... ye lah kat Terengganu byk barang yg tak updated.. btol tak? siapa yg orang Terengganu tahu laa... so kena kumpul duit banyak-banyak barulah best nk shopping luar Terengganu.

SO?? siapa yang boleh teman saya shopping sempena Birthday saya bulan 10 nie?? hehee..humm... selalunya.. DIA.... tapi... tak mengapalah...

KITA cari peneman baru..yeaa.. GIRLS!! where r u?? Shopping yukk!!! Dimana? rasa nak shopping kat Sunway je... lama nya tak ke sunway mall... rindu gila... paling byk kenangan manis kat situ.. hehe..

ok, daa.... :)

note : 2hb bermula kuliah untuk semester Sept 2010 ( sem 3 tahun 2) lecture semua yang pernah mengajar saya. ALhamdulillah hope dipermudahkan semua nanti. :)

3 SuKe KoMen..:

sy proud dengan tempat sy walaupun takde shopping mall. ;p

Pembetulan..2hb la cyg..hehe.Bab soping tue..nk temankn bole?ekeke

Gadis mall, yea.. kite mmg kena bangga dimane tempat kita tinggal. tak kisah :) asalkan kita gembira.

Ana, sis ana.. hehe 2hb..hehe ye r salah..jom2.. bila tue eh? sebelum 31hb oktober dear. hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More