Sep 6, 2010

da mintak maapp...

Alhamdulillah.. sedar jugak akhirnya....

Mengenai post yg saya post kat entry blog ni.. sila baca sini

Kebenaran disebalik penipuan dan kebetulan

dan pihak TV3 juga ada buat pengumuman tersebut dalam Buletin Utama semalam untuk menarik balik iklan tersebut dan memohon kemaafan..
dan yang ni boleh baca seterusnya kat news harakahdaily ni..

Oklah, moga kita semua alert dgn semua nie, moga Allah melindungi semua umat Islam. amin..

7 SuKe KoMen..:

iklan suma da x best skng...

aqilah :)

mier, haah.. sume tak best..entah nape..ikot budget kot

skang ni teknologi makin canggih tapi otak makin cetek..sebb nak terlalu persamaan kaum..agama n budaya dah dtolak ketepi..yang peliknya setiap yang kuar tv mesti akan ditapis oleh badan kerajaan..tapi sorang pun tak nampak keburukan iklan tu...hurrmmm..cik are'ja..saya bju raya pun tak ada lagi..saya tak belanja untuk diri sendiri lagi pun..bak kata pepatah..nak raya ramai2 tapi aku yang bayar sorang2..huu..huu..ala raya sthun skali biar la dieorang happy...selamat hari raya untuk kamu jugak..raya jemput ke umah..raya ke 2 kalau nak raya kena datang farmasi la..

Mr.chenta, haah.. byk mcm tu la.. entah lar gov ni nape ehh die buat tapisan yg bak org kate, 'idea bodoh' jek yg terpapar.. yg baik tak nak paparkan..
lor, aii bagus nye mr.chenta..takpe masih sempat lagi utk shopping diri sendiri.. hehe.. farmasi? hehe takde ape2 nakbeli kat farmasi.keke

saya cuiti setahun sehari jer...huu..huu..raya ke 2 staf cuti..so saya kena cover la..

oloo..ciannye awk..ni mesti business sendiri2 nie..sebb tu bos tk cuti..tp sy okey jek cuti sminngu hehee

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More