Aug 4, 2010

Papa tolonglah... mama tolonglah...

Dimalam yang dingin, kesejukan........
Bunyi air hujan yang jatuh menuruni sesalur air diluar tingkap depan bilikku...
Owh.. hujan dah berhenti.. hanya hujan renyai2 yang masih membasahi bumi...
Guruh dan petir sudah pun berhenti berdentum..
Lega rasa hati...
Alangkah indah diwaktu ini aku meleraikan rasa hati dan jiwa yang berahi dan berpelukan indah bersamamu.......

~

~

pelukk bantal golekk saye lar...apelagi??. mesti fikir lain nie? kan? kan? hahaaa...



ade tak korang rase bosan ngan blog nie?? saya pun bukak blog just suwey untuk shopping, paling baik pun tgk lar update kawan-kawan yg mane story nye best2. tak best? jeling pun tak.. muahahaha...

Actually, saya pun takde mase dah nak update hari-hari dan setiap masa nak mengadap blog macam dulu.. owhh cedey.. i'm really2 miss u my blog..



Lagi pun mata saya ni dah macam nak menangis jek tgk blog nie.. why? sebab dah jemu.. rase nak termuntah pun ade.. sila jgn mual ok? sebab blog ni dah tak specialist mcm dlu.. kawan-kawan pun dah mcm tak ramai yg singgah.. huhu cedey2.. ni lah akibatnye kesibukan facebook lebih diutamakan walaupun 5 minit mesti nak on jugak FB tu.. hua huaaa... ;) korang pun same kan??? ketagih owhh FB tu..



But now?? FB is boring.. boring dan mcm dah takde ape lagi yg happening.. kecuali shopping.. FB dah dijadikan tempat shopping.. dulu blog yg femes bab2 shopping nie.. skrg dah beralih arah.. huhu.. ade tak web lain yg bleh hilangkan boring? boring sgt ke saya nie? bukan sibuk ke selalu? haha..

Ni lah saya, bile dah bosan FB, ngadap blog plak.. tapi sy kena take time lar nak make up balik blog nie.. aduyaiii... lagi pun exam dah dekat.. 2 hari sebelum puasa dah start exam. assignment? muahahaha.. taip jek lom lagi ~bermalasan~.. entah bile nak siap.. due date lepas exam... huhu.. janji ngan lecture nak antar sebelum exam sebelum submit ke OUM.. yehhaaaa...

semakin hari semakin terasa.. apakah itu? huhu... pening2 nak pilih tender yang terbaik. ahaks! Moga Allah SWT memberi aku petunjuk..amin... Insyaallah. :)

Ok le.. kerja is kerja, study is study.. but aku tetap aku.. sila layan lagu nie.. Muahh utk korang sume :D i like this song.. bunyi mcm seksi.. manje.. tp sgt best..

10 SuKe KoMen..:

Mmmmwah!! :)
paling best kt blog ni gambor comel Cir Areja :)

Syed, oitsss incik syed.. buang tebiat!! haha... pembetulan 'cik areja' ye.. :P

engineer cabuk, owhh sedikit ketagih lar.. tapi tak le sampai nak pengsan mengadap FB 24 hours..huhu.. 5 minit jek..

ye ar kan..fb skrg mmg dh boring kn..xde pe2 yg menarik..kebyakan sume nk berniaga dlm fb je kn..huhuh..

amyra, tu r.. bosan.. huhu lam blog ni pun bosna gak..harap kadang tu kita menulis syk sendiri.. taksangka plak mira ade blog.. hehe

post baru please..we want more!we want more..hehe

hahahah..dh lama ar myra ada blog..dh lama jgk myra follow ur blog..hahah..myra silent reader hahhaha

engineer cabuk, hehe ade mase ade feel bru best nak update.. ni just walking2 jek lah..

Myra patut lee... hehee..

cumel la awk..hehehe.. sweet... ^___^

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More