Aug 30, 2010

My Kitty's Contests

Salam..
Hehee.. gatal plak rasenya nak join contest ni.. al-maklum la sempena MERDEKA yang ke 53 ni ramai plak yang anjurkan contest, so ape lagi? jom lar joint same2.. contest nie berkenaan dengan Haiwan peliharaan yang paling korang sayang, entry seterusnya korang boleh ke blog MIA . Hadiah yang best tengah menunggu... hehe.. ok MIA semua syarat saya dah penuhi, let's check out my post.. ;)





Jeng-jeng... mempersembahkan....


Inilah JOJO a.k.a SINGA saya, sebab memang mcm singa!..huhu..tengok bulu di lehernya lebat kan..muka jek kampung maklum lar bapak kampung..badan jek si parsi ikut ibu dia..usia baru 8 bulan tapi badannye sangat gemuk. selalu makan dan makan dan makannnn.. boleh kurus duit belanja tuan asik spend makan si JOJO nie.. haa.. satu lagi keistimewaan JOJO ni pantang tengok tuan dia tidur lena-lena, of coz kacau abis.. gigit2 lar, jilat la.. paling menggerunkan jari jemari dia tu mau nak sama besar ngan 4 jari tuan dia.. huishh skali terkam comfirm menjerit!.. last.. JOJO sangat-sangat manja.. sesiapa gosok bulu dia terus tangkap cintan.. bahaya2.. tak boleh kurang kasih sayang si JOJO nie.. huhu..

note : sesiapa nak SLIM korang boleh tengok kat blog MIA ni jugak, produk yang membransangkan.. Insyaallah saya pun nak cuba juga. :)


2 SuKe KoMen..:

Wahhhh! suka-suka! siap promote i punye produk lagi~ ni mesti kes na bodek ni..ekekke..tadela men men je.. Judge utk kontest ni boifren Mia tao.. terpaksela bodek die ye..ekekek..
Good luck dear~

Thanks Mia.. hehe.. takde la bodek..kebetulan aja pun mmg sukakan produk tu, blog produk tu pun Mia tgh promote jugakkan. so sy tolong promote skali la.. hehe.. same jek.. ehehe.. orait INsyaallah..:)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More