Aug 13, 2010

meh cuci mata...

salam.. hye ape khabar? pose penuh tak ni? dah nak masuk hari ke-3 kita berpuasa.. Alhamdulillah.. :)

Tengah mencari nota-nota untuk buat review exam, tetiba jari kat mouse saya ni gedik je p klik kat folder gambar. So terkeluarlah gambar-gambar yang saya suka tengok dan memang saya suka bergambar..huhu... so agenda nak study tergendala lar sekejap.. hehe.. meh la cuci2 mata dulu... ape yg saya jumpa dalam folder simpanan gambar-gambar saya nie..









Ni pic saya, Ibu dan adik2 lepak-lepak kat Masjid Kristal TTI Terengganu.
actually, saya memang sukakan camera digital atau lebih sinonim dgn mase skrg org call dslr camera. Huhu..tapi pic-pic diatas takdelah saya snap pakai dslr.. saya snap by Hp camera saya Sony Ericson jek.. nak memiliki dslr tu.. huhu tak tahu la.. ikot kan hati nak nak nakkkk sangat... tapi sabar jelah.. mungkin belum rezeki saya masa nie.. hehe.. Insyaallah akan saya dptkan jua.. kau tunggu yek Canon 550d!

Jom cuci lagi mate.....



Yang ni plak sebahagian dari Projek business saya.. sharp kan cat kayu meja nie..klu lah snap by dslr lagi cun... haishh... nak ambik gambar projek pun rase malas.. pakai camera biase jek.. da byk kali bodek sama itu bos.. bos cakap pakai lar camera yang mane ade.. jimat gokk.. :( kang banyak ucapan saya bg kat bos.. lagi byk syarahan die balas kat saya mengenai business nie.. so baik diam..huhu...









Haa.. yang ni baru fresh dari camera dslr vD80.. tapi bukan saya punya :(
Just menumpang kasih dslr kawan saya.. ~sedey lagi~
tapi takpelah..cun tak pic2 ni? yang atas tu pic adik saya yg kedua kahwin.. kakaknya available lagik... ngeee~

Humm oklah.. malas lak ase nak continue study.. nak tidoo.. sok pagi get prepare for sahur plak.. ok nite-nite sumee... selamat bersahur dan berpuasa..
Assalamualaikum wtb. :)



10 SuKe KoMen..:

owh adik mu kawen doh ke?bile?

nk stdy pn tergendala ek..:p

cik are'ja bisness apa nyek kat sana..apa lesenn..apa pluang yang ada kat tempat cik are'ja..sebb saya rasa area trengganu bayak pluang

Engineer cabuk, ape yg wow? huhu...gmbor biase2 jek..

Yanie,kawen doh.. langkoh bendul.. haha.. awal thn baru2 nie..

Sara, haah tu la.. gambar ni melekakan..huhu

Mr.chenta, saya business bidang contraktor je mr.chenta. neway pluang kat terengganu ni atas diri sendiri, siapa cepat die dpt. kat trg ni org yg maju kebanyakkan nya yg business sendiri.. mcm-mcm business leh buat kt Terengganu nie.

Wahh..cumel cik areja amik gmbor..leh pakai DSLR doh tu...tp nape nok pakai canon? beli le Nikon, sennag skit cari kawan nk kongsi2 pendapat, pengalaman n Ilmu :)

canon lar gambor lagi sharp dari nikon. hehe.. lagi pun auto setting.. best yg tu..

Laling...sis ana pn leka gak ni.Siang td terpengaruh promotion brukban..so skrg duk godek2 blog owg la jwbnye..ekeke.study pn dh ke mne nie..haha.neves2

hehehe.. ni da ade brukband lar nie? bestnyee.. tu lar.. aja bru balik dungun nie.. adoii tk study lagi lar mlm nie... esok pg kerja lain plak.. aduyaii..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More