Aug 19, 2010

hati sudaa legaa... :D

lega sudaa lega sudaa..... :D

ape laa... sudah lega.. ALhamdulillah.. eccelli final exam untuk semester May 2010 ni dah tamat. walaupun terasa menjawab tadi mcm machine gun... hua huaaa... kenape saya rase gile confident menjawab soalan lam paper exam td?

tak pela.. da berlalu pun..

ape yg pasti esok saya mahu enjoy!! yahoo.. perut dah tak sakit! itu yg penting... yehaaa..
Hieyda n sis Ana esok kita ke kuantan yukk! Yeayy... shopping-shopping..
*sekarang nie Money is not available but money can nyorok2..i cari u sampai jumpa okey!* hahhaa



Note : hari semalam aku tersiksa....

Cukup laa.. pengalaman sakit perut kelmarin yang hampir membuatkan aku nak pengsan di kedai servis tayar kereta..menahan sakit perut yg teramat sgt...gelap mata aku...pitam dan nak termuntah.

Nasib ibu tersayang ada, drive kan kereta aku masa dalam perjalanan pulang ke rumah, selesai servis tayar kereta aku semalam..sangat tersiksaa..

Mungkin first time agaknya tgh2 bulan puasa 'OnLeave' aku... sebelum ni tak pernah pun buat time tgh2 puasa selama 12 thn aku period.. kalau ada dan teruk mcm ni pun hari2 bulan yg biasa dan bukan pada bulan puasa ...

Alamak.... byk lar tahun ni aku nak berganti puasa.. hua huaaa... terkena jugak akhirnya..sebelum ni jarang aku 'OnLeave' time ngah bulan puasa.. hahaha... ade pun 2-3 hari je itu pun time awal bulan atau nak raya..

so rasakan lar wahai cik areja... selama ni berlagak.. ko lar ganti hari paling sikit antara adik2 , ibu dan juga kawan-kawan.. huhu sekarang.. sama rata... huhu

6 SuKe KoMen..:

Yeyeye...Alhamdulilah da setel..walo pn gler frust xzem sem ni..byk xdpt jwb..huhu.Tp sok tetap mau enjoyyy...wahai pitih...menjelmalah ngko dpn mataku.Oppsss...sok ktn keje kan..so bank bukak kan..kan?yess...leh kuarkn duit pkai buku..haha!ade2 aje jln sis ana perabih money!

wah..bestnyer hbs exam...
mai ni kpla berserabut coz melambak test, kuiz and asgmnt...adoi...:p

bila nk ganti pose? jwpnnye: tggu 1 tau 2 bln lg next ramadan menjelma..hahahhaa

sis ana, hehehe best gile shopping td kan? puas hati..da over budget daa...ahaha

sara, hehe.. takpe.. buat slow2.. kena rileks bru otak tak tertekan... wpun da last minute..ok..cool.. gud luck ya!

mr.friggin, owhh tidakk.. selalunya i akan ganti time puasa 6 tu.. selepas 5 hari shawal..itu yg terbaik ;)

ja...ada skali g mu period cm tu kt kusza dlu tu..yg mu keluar kelas apa nth then mu nk pitam kt tangga kot..hohoho..

yatie, ye r.. hok tu same gop.. aku dok makan pagi.. hahaa.. mujur lar time tu mokcik cleaner ade..klu tak pengsan situ r aku.huhu

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More