Aug 31, 2010

Di hari MERDEKA yang sangat membosankan..

Alaaa... puas dah bergolek-golek atas katil nie... tgk tv cerita cam tak besh.semuanya P.Ramlie.

kemas rumah? ibu tak bg make up lebih-lebih. ye la sempena raya ni kan ofcoz lar semua orang nak hias rumah.. rumah saya just siap susun atur perabot je lah, tp belum deco selebihnya. katenya 'Basi la kalau orang dtg tgk, sebab 3 hari sebelum raya ibu nak buat jamuan buka puasa sedara terdekat nanti' hehe.. ye ye kan je lah saya nie..

Di hari MERDEKA yang sangat membosankan.. yup! sangat bosan.. aduhaii otak fikirkan plan sterusnya selepas raya jek.. haha... apakah plak itu??? shyyyy.......

Nak keluar pun malas.. berat montot agaknya.. nak drive.. lagi pun mcm tak tahu nak kemane? humm.. bosan bosan bosan...

Ibu lak asik call, telur ade lagi tak yong? cip coklat nak jenis yang cemane? ade 1 colour je nie..tepung? tepung yang mahal ke murah? esen vanila? cup untuk tart ckup tak? inti tart? coco untuk cookies nak bape gram?

waaa... mcm nilah, kalau kuar shopping barang untuk cookies raya tak bawak sayee... tadi mmg nak ikot sangat ibu keluar ke bandar, tp kalau dah masih bertempek lagi taik mata tu sape lar nak bawak kan? ofcoz le lambt plak tunggu bersiap.. terus kene tinggal.. uwaa... T_T

eccelli, saya makan ubat time sahur td.. selesema dan batuk.. musim penyakit datang lagi.. erghhh... anak tekak ku yg perit..

puasa tetap diteruskan jua...

2 SuKe KoMen..:

Cornflake MADU jagn lupe ye cik areja :)

ye.. conflakes MADu untuk dimakan.. bukan buat MADU ye..

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More