Aug 30, 2010

Cantik Itu Kamu Contest 4 You.

Lagi contest... contest lagi... tetiba angin lagi berangan jek nak masuk contest.. hehe takpelah.. layan aje..


Contest ni dari blog MAWAR. ramai yang dah joint contest ni, walking blog situ ada contest ni, walking blog sana ada lagi contest nie, walking lagi ada jugak contest kat sini, macam Siti situ sana sini lar plak kan.. hehe..[merepek merapu meraban jek saya nie..] dan banyak sangat jejalan tu sape lar tak nak joint kan? due datenye ESOK 31hb sempena MERDEKA.. huih sempat lagi ke saya nie? hope sempat.. dah macam jadi contestant terakhir plak..hehe..

Cik Mawar saya dah penuhi semua syarat2 termasuk menjadi follower anda dan list blogrol anda juga ada di link ini. Jangan segan silu sila lah melawat ye ;)

Mempersembahkan gambar saya yang baru jek saya snap kelmarin sebelum berbuka puasa, fresh lagi nie.. hehe.. Jeng jeng..



Cantik itu suatu kemestian buat insan yang bernama wanita..
Cantik Dalaman, Cantik Luaran Maka Cantik Itulah Kamu....

Cik Mawar kita ada bagitahu boleh select hadiah yang kita nak, tapi tak tau lar menang ke tak.. So ade rezeki Insyaallah saya teringin sangat nak tudung bawal sulam yang nie..

cantik kan kaler nie? lagi2 nak RAYA ni.. hohoho...cantik itu kamu...
sila klik gambar di atas anda akan terus ke blog shopping cik mawar ni. sangat best ;)


2 SuKe KoMen..:

syed, elee wat yakin jek die..hehe tq :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More