Aug 24, 2010

bertungkus lumus....

Perkataan kat title tu mcm jarang da saya dgr skrg nie.. huhu.. takpe la nak pakai jugak..

aisey.. blog da abes maintainance.. agak2 korang rase da cun blom blog saya nie? sedap tak mata memandang? humm mata korang rase mcm ade blur-blur tak kalau baca entry post lam blog nie? klu tak OK inform saya okey.. al-maklum lar saya tgh rajin..hohoo..

Ni pun baru je lepas mengecat rumah.. masih ada 5% nak disiapkan.. hoooraayy.. sakan u'olls nak beraya tahun nie.. padahal terkenangkan cat dinding rumah yg da lusuh. usia rumah ni da menjangkau 8 thn da pun.. lagi-lagi bekas rekahan dek perbuatan kerja-kerja construction Istana Sultan Terengganu, dorang buat letupan batu bukit kat sebelah kampung saya ni..ishkk. saboww jek lah..

nak tau colour ape? haa sabow yek.. eden tak menyempat lagi nak snap2 pic lam umah ni, rupe mcm tokang pecah adoler... kucing pun sodap buat pesta kat ruang tamu rumah tu.. sabow-sabow..

uihhh penat2.. takpe la da kul 2am nie.. esok nak bangun sahur plak.. mandi pun tak lagi nie.. mintak maap le.. klu ade pembaca ade terbau-bau wangian cat tu kan.. haaa.. takde org lain lar tu.. huhu.. ok lar..caw dlu.. selamat bersahur lar ye sume.. saya nak pergi mandi pagi.. huhu.. pai2..

Lalala~

7 SuKe KoMen..:

first time datang sini.
rasa blog ni ok, cantik.
tapi kalau boleh colour tone untuk background warna coklat tu tukar sket sebab cam xbape masuk ngan warna gamba kat blakang..
hahaha

X)

arieff, thanks sudi singgah2 dan comment blog saye nie...hehehe.. Insyaallah sy pun rase mcm na tukar jugak colour dark cokelat tu ehehe.. entah dibiarkn lagi.mengenangkan coklat kot..xle mkn ngah2 poce ni..hahha

Cun dah tu cik areja :)
Cik areja pon cun jugak cam blog ni.. :) eh, blog ni cun cam cik areja...hehe

myra, thanks..hehe.. terharu ase ;)

syed, eh ehh lar plak die..hehe.. thanks my dear :P

dear rusa ke dear syed? hehe

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More