Aug 30, 2010

aku tak MERDEKA lagi r wehhh...

Note : Uit! uit! Uit! esok gaji itu yang penting.. hari merdeka kita cuti..lagi penting.. hohoo...

Dikesempatan ini saya nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Merdeka.. yang ke 53. ALhamdulillah. :)


Malas plak nak story panjang-panjang dalam entry post saya kalini.. cuma saya nak tanya pada kawan-kawan, Apakah maksud MERDEKA dalam LIFE korang sekarang???

Macam saya masih belum MERDEKA.. sebab ?? belum KAHWIN.. hahah [letak status tu..]

Bukan lar sebab status tu yg menjadi persoalan skrg.. maksud saya benar.. selagi belum kahwin selagi tu lah Ibu ayah disisi sentiasa menjajah anak-anak dia untuk menjadi 'seseorang' , mendidik, mengajar, memberi itu ini, membimbing kita sehingga terlaksana tugas yg diamanatkan oleh NYA utk menjadi seseorang..




Seperti yang Perdana Menteri kita yang pertama dulu memperjuangkan kemerdekaan demi agama dan bangsa sehinggalah terlaksannya tanah air Malaysia kita nie.

So, nak merdeka KAHWIN lar cepat! muahahaa.. kebebasan bg seorang isteri akan ada dibawah bimbingan suami yang Soleh. Insyaallah. :)



Bila lar projek ni nak siap?? tak sabow dah nak pose abis-abisan, confirm tempat ni akan jadi popular di masa akan datang..

4 SuKe KoMen..:

kat mane ni...cntik tmpatnyer

Myra, hehee. tu lar tak siap lagi nie... kat belakang kampung cina tu..

mmng cik areja ni tomew aaaaa...peye photographer tu?

syed, owosss jahak ngat muji2 ye... neway terime kacih byk2..peye awu snap pic nie..huhu

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More