May 30, 2010

Kenduri Oh Kawen

Salam..
seperti lama saja saya tak update ini blog.. hehe..
Ape khabar semua? sihat kah? mesti sibuk dengan kenduri kawen kan??
Yelah musim cuti skolah.. tak bercuti ke kenduri kawen.. tak ke kenduri kawen bercuti...

humm saya?? hohoo.. bercuti lar sangat... bukan budak skolah lagi nak bercuti.. assignment pun dah dapat tu.. Alhamdulillah semester May 2010 ni satu subjek je assignment yg ada, lagi 2 tu just midterm..



Kursus di Ibai Inn, Kuala Ibai.
Baru-baru ni ke kursus alhamdulillah dah dapat sijil kursus Microsoft project dalam pengurusan projek binaan.. diikutkan Microsoft Project ni menda yang dah lama saya belajar zaman diploma dlu..tapi dalam pengurusan projek IT la.. tak sangka plak untuk planning projek binaan pun pakai juga software nie.. walaupun tak tau sangat dengan structure bangunan, tapi dalam kursus ni, banyak juga saya belajar bab-bab construction.. nak jadi contraktor macam tu lah.. kena tahu bidang engineer nie.. huhu..thanks to Jiha. :) hope kita jumpa lagi nanti.




Musim oh Kahwin.
Asal cuti sekolah je kenduri kawen, asal kenduri kawen je time cuti sekolah.. huhu.. Alhamdulillah buat sahabat-sahabat yg telah menamatkan zaman bujang mereka dan beralih ke dunia rumah tangga pula.. semoga berbahagia hendaknya.. amin..
Best makan nasi minyak kan? nak makan nasi minyak sendiri entah lar bile.. hhuhu.. serabut tak bile org-org tanyer " mu bila lak ja?", "ko bile lagi? asik ke kenduri kawen member jek!"," cantiknyer tgk org kawen...teringin sgt nak beraja sehari macam tu..", bla..bla..blaaaa... serabut kan? sebab menda kita tak tahu bila jodoh smpai.. org dah siko kite mcm tu.. huhu.. sabar-sabar...akan ada hari bahagia mu nanti....~ayat sejukkan hati~

4-5kali kuar masuk jamban ape kess??
Haa.. biase lar tu.. klu dah undangan 2-4 buah rumah lam sehari.. pagi hingga petang lom tentu habis nak g semua umah.. tapi saya 2 jek semalam, k.trg dan kemaman.. hhhaaa...pagi ni dah kuar masuk jamban.. minum teh pahit pun tak jadi pape.. alahaii... tak mo daa g kenduri kawen time ptg2.. bahaye btol...kesian empunya tuan badan... :( ~sad~


congratulation :)

3 SuKe KoMen..:

mmg..asal cti je byk knduri kwin....

sekarang musim kenduri kawen :)

Lamabtnye nk tunggu cik aja plak yg kawin kn... :)

Cuti skoloh = musim biyyang :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More