Apr 4, 2010

Berkahwen Oh Kawanku...

Salam.. tau-tau je lah akhir2 bulan 3-4 ni kan musim orang berkahwen.. dan baru2 ni teringat saya pada sahabat yang kahwen dan menamatkan zaman bujang mereka.. ALhamdulillah sampai gak jodoh.. saya?? Insyaallah ada jodoh tak kemana.. huhu







lagi-lagi cuti sekolah baru-baru ni adalah dalam 10-13 undangan dalam seminggu.. mak Oii.. hari-hari makan daging.. bole tahan.. last jemputan terus demam.. tapi thanks kat org tue.. nasib bawak gak panadol.. :)

Jemputan terbaru utk bulan April plak...

Hari nie ke kenduri kawen kawan satu study kat OUM, antara kami berlima Sifu, Ida, Bad, Amir dan saya, tak sangka plak AMir yang menamatkan zaman bujang die dlu.. dan Insyaallah di susuli kami2 plak..hehe..



ALhamdulillah, semua berjalan dgn lancar.. makan nasi minyak kat majlis sambut menantu rumah amir tadi pun kaw-kaw sedapnya Nasi Minyak tadi.. nak tambah malu-malu.. biar pun nasi dan lauk pauk tu depan mata kami.. huhu.. abes licin saya dan Ida melahap sepinggan.. *Nyesal letak nasik sket jek* haha.. tapi takpe lah makan sebelum btol2 kenyang itu adalh sunnah nabi yg terbaik.. :D..ALhamdullilah..



To, Amir & Syikin semoga berbahagia hendaknya.. semoga dirahmati Allah Taala.. dan semoga dimurahkan rezeki selalu.. Amin...

Ok lah.. best jek tgk org berumah tangga kan? haishh berangan-berangan...


0 SuKe KoMen..:

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More