Apr 22, 2010

04:41 A.M

loveles Pictures, Images and Photos

Salam.. semoga anda di buai mimpi yang indah masa ini.

Mestikah Jam ini? masa ini? Nombor ini? angka ini? 0441...

Saya tak dapat nak tidur plak malam nie.. puas dah golek dan bergolek atas katil masih juga tak dpt lelapkan mata.. hum ape lagi teringat akan blog yg dh lama tak update nie.. huhu...
tu je lah nak share...

Sambil-sambil update projek website saya yang terbaru.. sila2 lah lawat Website ni ya..dan sama-sama kita beramal untuk kebaikan ummah.. Insyaallah :)

AMAL CHARITY SHOP
(www.amalcharityshop.com)

Sama-sama kita menyokong website ni.. sesape ade facebook add lar yek

Amal facebook

Ape yang korang fikir ye kalau tak dapat tido time-time mcm gini? Then ape yang korang buat jika tak dapat tido time-time cam gini?

haishhh.. Tolongg.....!!! saya nak tidoo.. saya nak tidoo... dah puas berdoa, berselawat... bergayut.... cuci kaki... berdoa balik.. cume takleh bace ayat AlQuran jek..biase lah Bendera JipUn dah naik... humm.. tolong mau tidooo esokk kerja.....



"haish.. kalau lah dah berlaki takde lah aku bosan memalam cam gini......"

Lupe plak, tambahan.. hari ni birthday adik saya.. Namanya budak atin atau lebih dikenali Achik in my Family..



So dear wish u happy birthday.. semoga ceria-ceria sokmo.. semoga Allah merahmati kamu dimurahkan rezeki jadi budak rajin, jgn tinggal solat & ngaji.. Jadi lah wanita yang berjaya dan membawa kesejahteraan kepada diri sendiri, keluarga dan masyarakat.. Insyaallah..
Hadiahh? hadiaahhh? disebabkan umur kamu panjang. Alhadulillah.. akak lanje makan lar.. hek2.. lanje makan kan menambah tenaga.. hehee.. I lanja u makan secret recepy yek. ke pizza?. Tapi kene tunggu semek Ayu a.k.a Ateh balik kg dlu lah esok lusa jek lagi..hehe.. Insyaallah kiter celebrate lar birthday tu nanti satu famly nanti.. mesti syok abes!..ok.. wanna sleep already.. tata..

3 SuKe KoMen..:

Huhuhu..kuat sgt ekpon tido siang!

ala...ciannya dia xleh tido...ne da bgn lom neh...hiihi...happy birthday to adik..;-)

syed, hahaa.. utk hari itu saje..

Honeybunny ehh dah bgn da yang.. huhu.. tankiu from my adik :D

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More