Mar 23, 2010

Mintak tolong... Baik korang Sound cepat kat bLog nie!!! dah nyampah aku!!

Haa.. tajuk kat atas tu.. sekadar kurang berbudi bahasa.. so jgn amalkan.. ehhehe.. beraleh ke cerita sebenar....

Salam kawan2..
lama tak upgrade blog.. kesibukan yg melanda saya dari sehari ke sehari...
sampaikan nak click 'New Post' pun tak sempat.menyinggah dan cuci mata itu sangat-sangat sempat...*ngee..So.. sorry buat kawan-kawan yg berkunjung dan sentiasa bg sokongan pada saya...sanga-sangat berterima kasih.. :)


Perkhidmatan Blog..
Anyway, saya nak mintak tolong kawan-kawan untuk comment sal blog ni, blog ni saya buat business untuk sesape yang rase tak pandai atau yg sibuk *saya sibuk takpe* then tak sempat nak maintenance kan blog korang tu.. haa meh2.. bg saya buat.. servis baikkk punya untuk uprade blog-blog tersebut..ambik upah tolong buat jekk.. *upah bersengkang mata, hotak, masa, letrik, dan streamix aku jerk.. template2 tu sume dah ade dlm internet nie..* menggunakan templete yg sedia ada.. dan pengubahsuaian berdasarkan HTML coding yang ada kat Layout "edit html' tuu dan klu ade tambahan saya tambah lar coding html tu..... klu leh buat sendiri, buat la ye.. tak boleh... sila contack saya.harga bole dirunding....just for business blog saje ok.. personal? No..no..no....

Comment lar sket...'sokonglah buatan anak Malaysia'
Bagi comment sket sal blog nie... ok ke tak ok? suggest lar pape pun.. untuk meningkatkan kemantapan blog nie.. haha.. klu rase ade yg dah tak lame nak naik pelamin tu.. boleh lar contack2 saya melalui comment atau chat forum tepi blog nie. saya akan bg suggest set perkahwinan baikk punye untuk korang.. just sekitar Terengganu sahaja... klu yg nak beli-beli baju perkahwinan, bertunang pun bole... huhu

Cume lam blog ni saya tak sentuh contentnye lagi.. just focus pada template sajo yang saya hupgred...


ok comment2 la yekk.. amat2 memerlukan.. k tq. :)

2 SuKe KoMen..:

aslm..
ok pe blog kamu ni..aku suke.
wah!!bisnes kawin yer.bagus2 market senang dapat tu..

Blog comel dog, isi AKA gmbor dalam tu biar cari yg berkualiti skit lah :)

Post a Comment

ApE LaGi, dA jEjAk tu, JgN LupeR tingGaLkan CoMmenT AnDa Ye..TanKiu :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More